Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,454.04
-3.99%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.54%
3
Ethereum
Ethereum
$104.78
-8.88%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.05
-11.23%
7
Litecoin
Litecoin
$30.702
-7.04%
8
TRON
TRON
$0.026175
-10.46%
9
Stellar
Stellar
$0.087250
-10.01%
11
Cardano
Cardano
$0.038315
-7.61%
13
Monero
Monero
$43.373
-5.98%
14
IOTA
IOTA
$0.2520
-9.40%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitmain a depus o oferta IPO la bursa din Hong Kong. Ce se va intampla cu bitcoin?

B

Bitmain, gigantul care mineaza BTC, a decis în cele din urmă sa depuna o oferta IPO la bursa din Hong Kong. Bitmain, care a demonstrat o dominare absolută pe parcursul multor ani a pieței miniere Bitcoin, nu și-a prezentat încă obiectivul de evaluare. Dar, analistii locali au declarat ca succesul IPO-ului Bitmain va reprezenta cererea pentru piata cripto de catre investitorii de retail si institutiile de pe piata din Hong Kong.

Bitmain a depus o oferta IPO la bursa din Hong Kong. Ce se va intampla cu bitcoin?

Ce se va intampla cu Bitcoin?

Ideea de a achiziționa acțiunile Bitmain prin intermediul IPO este clara. Bitmain are o cotă de piață de peste 74,5%, reprezentând marea majoritate a expedițiilor echipamentelor cripto-miniere de pe piața mondială.

Potrivit Frost & Sullivan, suntem cea mai mare companie globală de hardware-ul miniere din industria minelor de criptare, din punct de vedere al veniturilor din vânzări în 2017, reprezentând o cotă de piață de 74,5%. Oferim o varietate de echipamente miniere echipate cu chips-uri ASIC deținute sub brandul nostru Antminer „. A declarat un reprezentant Bitmain la depunerea IPO.

Dominanța lui Bitmain asupra sectorului minier crypto este deja un punct de vânzare solid pentru investitori. Dar, începând din 2015, Bitmain a reușit să înregistreze o creștere anuală impresionantă a veniturilor de 328,2%, deoarece a înregistrat o creștere a veniturilor de la 137,3 milioane de dolari în 2015 la 2,5 miliarde de dolari în 2017.

Bitmain a crescut, dar Bitcoin nu. Care sa fie explicatia din ultimele luni

La începutul lui 2018, gigantul minier a dublat marja de profit a companiei Nvidia, cel mai mare producător de plăci grafice din sectorul tehnologiei, generând peste 1,1 miliarde de dolari, ceea ce demonstrează o marjă de profit dublă față de cea a Nvidia, care a înregistrat un profit trimestrial de 550 dolari milion.

„Bitmain a adus, în primul trimestru al anului 2018, 1,1 miliarde de dolari în profitul net. Potrivit datelor, o estimare conservatoare a profitului net pe an pentru întreaga perioadă se ridică la aproximativ 2-23 miliarde USD”.

Profitul trimestrial al lui Bitmain de 1,1 miliarde dolari este admirabil, dat fiind faptul că conglomeratul a generat 2,5 miliarde de dolari în 2017. În primul trimestru al acestui an, Bitmain a înregistrat aproape 50% din profitul obținut pe parcursul celor 12 luni anterioare.

Momentul cand Bitmain s-a intors la protocolul ASICboost

Mineritul cu AsicBoost este extrem de controversat, deoarece software-ul exploatează algoritmul proof-of-work [PoW] și ajută minerul să economisească până la 30% din costul energiei, ducând la posibilitatea atacului asupra rețelei. Acest lucru a fost declarat de un tehnician numit Greg Maxwell într-un e-mail. Acesta a explicat pe larg despre protocolul AsicBoost.

Într-un blog scris sub numele de autor, WhalePanda, acesta a explicat multe. A explicat faptul că Bitmain a refuzat activarea lui SegWit anul trecut. De ce? Deoarece nu era compatibil cu AsicBoost. Cu toate acestea, Jihan Wu era gata pentru a testa un protocol de tip fork. Asta în ciuda faptului că era o opțiune mult mai sigură din același motiv. Mai mult, s-a raportat că brevetul pentru miner a fost înregistrat sub Bitmain.

În timp ce Wu se așteaptă ca acțiunile tradiționale să migreze în cele din urmă pe o platformă  de tip token, el a spus că actualul model ICO, prin care investitorii cumpără jetoane care pot fi reglementate ca valori mobiliare, dar, în general, drepturi, se va prăbuși în cele din urmă. Motivul? Deoarece investitorii contribuie pur și simplu la speculații că pot vinde token-urile mai târziu cu un profit.

Wu nu este singurul în privința acestei perspective ascendente față de ICO. Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, a fost lansat printr-o ICO. Insă șeful de la Binance a declarat recent că firma crede că industria este într-un balon care va apărea în cele din urmă.

 

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!