Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bitmain, gigantul pe zona de mining de Bitcoin din China, se extinde în Israel

B

Bitmain, gigantul minier al operațiunilor de mining de Bitcoin din China, evaluat la 12 miliarde de dolari, își întărește prezența în Israel. Compania planifică să-și tripleze angajații în centrul său de dezvoltare internă.

Bitmain, gigantul pe zona de mining de Bitcoin din China, se extinde în Israel

Într-o expansiune agresivă a centrului său de cercetare și dezvoltare din Ra’anana, un oraș din vestul Israelului, Bitmain încearcă să recruteze peste 40 de angajați pentru a-și adăuga actualii 15 angajați situați în țară, raportează presa israeliană.

Bitmain vrea să se extindă MAI mult cu operațiunile în ORIENTUL APROPIAT ȘI EUROPA

În mod specific, Bitmain încearcă să atrage noi cercetători în blocuri, ingineri de software și securitate de vârf, programatori Python și JavaScript, precum și personal de marketing într-un moment în care o firmă din China care se îndreaptă spre jurisdicții mai prietenoase din întreaga lume.

Dupa cum a raportat CCN, Bitmain s-a mutat într-un birou de 20.000 de metri patrati in centrul orasului San Jose, California, o expansiune notabila pentru  o firma de cripto focusată pe mining de Bitcoin. Expansiunea ei este notabilă, mai ales că a ajuns să fie prezentă alături de elita din Silicon Valley.

Înființat în 2016, centrul de dezvoltare din Israel al cripto-gigantului se ocupă de cercetarea în blocuri, în timp ce supraveghează bazinul de mining ConnectBTC. Vorbim practic de cea de-a treia bază minieră Bitmain lansată în aprilie 2017. Compania operează, de asemenea, centre de dezvoltare în Hong Kong și Amsterdam.

BITMAIN nu vrea să-și dezvăluie intențiile pe termen lung pe zona de expansiune si dezvoltare

Șeful de dezvoltare al Bitmain din centrul Israelului, Gadi Glickberg, a elaborat efortul de recrutare, sugerând că timpul este potrivit pentru companiile din zona cripto să construiască și să crească în mod proactiv atunci când hype-ul global s-ar putea să se liniștească relativ la decembrie 2018.

Bitmain, despre care se crede că lansează o licitație inițială (IPO) în cursul acestui an, care ar putea să ducă compania la o valoare totală de 40 de miliarde de dolari, dacă va deveni publică. Bitmain a încheiat o rundă de finanțare de 400 milioane de dolari, companie cu o valoare actuală de 12 miliarde de dolari.

Dincolo de extinderea sa strategică cu centrele miniere din America de Nord din statul Washington și Quebec, precum și o nouă filială globală în Elveția, Bitmain a investit recent 50 milioane dolari pentru o participație de control în Opera, un browser web popular, în portofelul ethereum în interfața sa de browser mobil.

Gigantul Samsung castigă o cotă de piață importantă datorită operațiunilor de mining din China

La inceputul acestui an, Samsung s-a extins in masa, producand cipuri ASIC pentru extractia Bitcoin, iar mutarea este deja platita. Samsung a avut un prim trimestru blockbuster. Asta reiese si din cel de-al patrulea trimestru al performantei record pentru veniturile din exploatare. Se pare că catalizatorul a fost facut pe cererea de cipuri utilizate in industria miniera Bitcoin.

Samsung si-a oferit, de asemenea, perspectiva pentru a doua jumatate a anului 2018. Compania se asteapta sa fie mai buna decat prima jumatate a anului. Motivul? Totul alimentat de activitatea sa în zona de componente. Yi a subliniat cererea puternica de RAM.

In ceea ce priveste diversificarea bazei de consum, CCN a raportat anterior ca Samsung a furnizat cipuri ASIC la Halong Mining. Totul pe baza unui tweet facut de MyRig, un comerciant online al minierei.

Samsung concureaza cu Taiwan Semi pe piata ASIC pentru industria miniera Bitcoin. Taiwan Semi este furnizorul minerilor giganti precum Bitmain si Canaan Creative. Veniturile de pe aceasta piata au sustinut vanzarile trimestriale ale producatorului de cipuri ASIC cu 350.

Cu ce valoare? Cu circa 200 milioane de dolari, dupa Tech Crunch. Samsung isi pastreaza detaliile privind veniturile din industria miniera aproape de vest in acest segment de piata extrem de competitiv.

Restul informatiilor aici!

Sursa: www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!