Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,463.39
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2936
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$105.61
-6.30%
5
EOS
EOS
$2.245
-5.31%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.76
-9.23%
7
Litecoin
Litecoin
$30.978
-4.42%
8
TRON
TRON
$0.026975
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086818
-9.15%
11
Cardano
Cardano
$0.038299
-6.59%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-4.26%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BitMart Exchange și AISI, în parteneriat pentru un proiect blockchain în China

B

BitMart Exchange este încântat să anunțe colaborarea recentă cu AISI, prima comunitate de blockchain din China. BitMart a devenit unul dintre supernodurile din America de Nord pentru AISI. BitMart și AISI așteaptă cu nerăbdare să colaboreze pentru a construi un consens comunitar în întreaga industrie a blockchain. În plus, AISI va fi unul dintre primii sponsori ai pieței BMX. Toate proiectele calificate de AISI.Fund în runda ICO vor fi eligibile să fie listate direct pe BMX Market.

BitMart Exchange și AISI, în parteneriat pentru un proiect blockchain în China

BitMart si ASI.FUND pentru o dezvoltare sustenabila in zona blockchain

BitMart este mândru că este unul dintre supernodurile primului fond mondial adaptat la token. BitMart împărtășește același concept de partajare a comunității cu AISI; în plus, BitMart are un fond puternic de capital, o echipă talentată și o echipă profesionistă de suport tehnic.

În conformitate cu standardul de investiții al supernodului AISI. Fondul este de 3 milioane USDT (aproximativ 3 milioane USD). BitMart are dreptul să dețină un procent suplimentar de 31% din beneficiile partenerilor generali plus un simbol AISI pentru a fi eligibil pentru a se alătura grupului AISI.

CE OFERA AISI?

AISI oferă doar 10 jetoane AISI tuturor partenerilor din întreaga lume și sunt alocați în funcție de valoarea investiției. Având un avantaj în a deveni supernodul și masternodul AISI.Fund dovedește că BitMart este unul dintre cele mai recunoscute schimburi de lider în industria blocchain.

Primul Fond compatibil token debutează la nivel global

AISI a atras multă atenție în industrie pentru lansarea lui AISI Token. AISI va conduce încă o dată o nouă eră inovatoare în industria de blockchain cu lansarea de debut a AISI Ecosystem FOF (AEF). Vorbim practic de primul fond global compatibil token.

Fondatorul AISI, Xuchu Fang, a spus ca BitMart are misiunea AISI. Fondul este de a conduce afaceri bazate pe comunitate și de a incuba proiecte ambițioase cu conceptul de partajare a comunității.

Ca primul fond din lume, AEF are caracteristica token a capitalului, permițând tranzacționarea liberă a activelor fondului nelichid pe termen lung după token. În plus, înregistrările de tranzacționare ale activelor fondului tokenizat nu pot fi modificate deoarece sunt stocate în blockchain.

În plus, capitalul dublu-privat maximizează beneficiile investitorilor, în timp ce tokenizarea permite investitorilor să tranzacționeze și să obțină beneficii într-un mod sigur, oricând și oriunde.

BitMart Exchange a lansat recent si Mission X

BitMart Exchange a lansat recent Mission X. Piata comunitara de listare, in care utilizatorii pot decide care proiecte vor sa fie primite pe bursa prin investitii. Astfel se construieste o piata autoreglementata. Orice proiect poate fi listat pe piața BMX odată ce investiția totală ajunge la 1 milion BMX.

Acest program inovator depășește provocările anterioare și contribuie la distribuirea fondurilor și a profiturilor proiectelor promițătoare. În prima zi de lansare a Mission X, au fost înregistrate 9 proiecte și peste 7 milioane de BMX au fost ridicate în doar o jumătate de zi. Odată cu lansarea cu succes a MissionX, BitMart a creat o nouă eră pentru criptocurrency.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!