Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,452.24
-4.04%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.54%
3
Ethereum
Ethereum
$104.72
-8.92%
5
EOS
EOS
$2.219
-7.51%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.00
-11.28%
7
Litecoin
Litecoin
$30.624
-7.28%
8
TRON
TRON
$0.026133
-10.62%
9
Stellar
Stellar
$0.087191
-10.04%
11
Cardano
Cardano
$0.038296
-7.65%
13
Monero
Monero
$43.260
-6.24%
14
IOTA
IOTA
$0.2522
-9.33%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BitMAX.io promite modele miniere inovatoare in tot ce inseamna cripto

B

BitMax.io este o nouă platformă digitală de tranzacționare a activelor, care oferă servicii de tranzacționare prin criptarea valutară unei game largi de clienți, inclusiv comercianți profesioniști, investitori instituționali și investitori privați. Platforma are aproape 20.000 de utilizatori la nivel global, cu 16 perechi de tranzacționare active și înregistrări suplimentare care sunt supuse procesului de aprobare.

BitMAX.io promite modele miniere inovatoare in tot ce inseamna cripto

Ce are BitMax.io diferit?

Cu multe schimburi descentralizate care lucrează în acest spațiu, BitMax se distanțează de concurență în două moduri fundamentale: în primul rând, oferind utilizatorilor funcții in exclusivitate. Inclusiv interfețe de tranzacționare de înaltă performanță. Lichiditate, sisteme ușor de utilizat. Zone pentru combaterea atacurilor și servicii stabile în termeni de uptime și gestionare a volatilității pieței.

În al doilea rând, BitMax oferă utilizatorilor o caracteristică inovatoare cunoscută sub numele de „trans-fee-mining” model. Sistem care nu doar menține costurile de tranzacționare în jos, dar oferă, de asemenea, potențial pentru comercianți să profite de activitatea de tranzacționare. Acesta este un mod inovativ de stimulare a utilizării platformei BitMax, astfel încât comercianții să obțină atât venituri din investiții, cât și venituri miniere.

BitMax.io si modelul de business

Schimburile tradiționale profită de tranzacții prin perceperea de comisioane pentru toate tranzacțiile de schimb valutar, de mărfuri și de criptografie. Toate executate la bursă prin deducerea unui procent din activul cumpărat sau vândut și păstrarea acestuia ca taxă de tranzacție. Cu cât tranzacționați mai mult, cu atât veți plăti mai mult la schimb în formă de deduceri cripto de la cumpărarea sau vânzarea dvs.

În schimb, BitMax utilizează propriile jetoane de utilitate, numite BTMX tokens, care sunt creditate fiecărui utilizator care tranzacționează pe platformă. Valoarea jetoanelor creditate este egală cu cea a taxei de tranzacționare care ar fi fost în forma criptografică tradițională.

Deci dacă cineva efectuează tranzacții cu suma X și trebuie să plătească 0,03% din X ca taxe de tranzacționare, 0,03% din X vor fi creditate utilizatorilor cont în formă de jetoane BTMX. În acest fel, BTMX nu poate fi minat, creat și adăugat la grupul BTMX, ci și schimbat de utilizatori pentru activul criptografic ales de el pe platforma BitMax.io.

Acest lucru reduce costurile minelor tradiționale, încurajează utilizatorii să vorbeasca despre BitMax și îi stimulează să se întoarcă la platformă.

BITTREX SE EXTINDE IN MALTA SI ANUNTA PLATFORMA DE TRADE BITTREX INC.

Bittrex, platforma de schimb de cripto, a anunțat recent formarea Bittrex International INC. Platforma internațională este direct afiliată Bittrex INC, cu o agendă care se concentrează asupra afacerilor care operează în afara Statelor Unite ale Americii.

De asemenea, vor crea și gestiona o colecție globală de tehnologie inovatoare de blockchain. Au ales un moment bun pentru ca piata a inceput sa se miste.

În plus, Bittrex International a înființat Bittrex Malta Ltd. În prezent operează în Malta și susține că oferă o platformă digitală securizată. Platforma sigură și avansată, cu ajutorul tehnologiei Bittrex de tranzacționare.

Bittrex Malta își propune să construiască încredere și sa devina o amprentă globală mai mare prin listarea monedelor și a token-urilor inovatoare pe platforma lor.

De asemenea, Bittrex intenționează să devină un schimb virtual de active financiare, reglementat de legile malteze. Pentru a spori adoptarea tehnologiei Bittrex în întreaga lume, rețeaua Bittrex International de trade este autorizată.

Ea poate să folosească toate activitățile digitale listate pe Bittrex Malta. Platforma de schimb va asigura, de asemenea, că acestea vor funcționa. Cum? In cadrul de reglementare stabilit de Uniunea Europeană și guvernul maltez.

Sursa: https://cointelegraph.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!