Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BitTorrent din China investește în noi tehnologii pentru blockchain-uri

B

Compania chineză de tehnologie Xunlei Limited, cunoscută de unii ca BitTorrent din China, a anunțat lansarea unui nou sistem de fișiere distribuite destinate sprijinirii platformelor de tip blockchain.

BitTorrent din China investește în noi tehnologii pentru blockchain-uri

Sistemul de fișiere ThunderChain (TCFS), alaturi de alte trei standarde pe protocol ThunderChain Request for Comments (TRC), vor ajuta la susținerea dezvoltării blockchain-urilor.

Upgrade-uri tehnologice în zona de blockchain

Noul sistem de fișiere vizează, în special, combinarea caracteristicilor platformelor existente, precum IPFS și filecoin, adăugând în același timp noi instrumente de securitate și flexibilitate.

Informațiile au ieșit în timpul unei ceremonii găzduite în Shenzhen, China. Chiar înainte ca compania să dezvăluie câștigătorii unui concurs internațional de licențe de tip blockchain.

Xunlei a anunțat pentru prima dată că a lansat ThunderChain în aprilie, când compania a susținut că noul său bloc va fi capabil să ofere „capacitatea de procesare în milioane de tranzacții pe secundă”, după cum a raportat anterior CoinDesk.

Ce aduce nou noul protocol de fișiere distribuite

Noul TCFS, în conformitate cu lansarea sa, este construit special pentru platformele blockchain precum ThunderChain. Standardele TRC au ca scop să contribuie la construirea ecosistemului, permițând terților să se bazeze pe blocul companiei.

Directorul executiv al Xunlei, Lei Chen, a declara că societatea „se angajează să amplifice puterea persoanelor fizice prin inovații tehnologice. „De aceea am introdus sistemul de fișiere ThunderChain și alte inițiative noi. Pe măsură ce continuăm să îi ajutăm pe dezvoltatori să dezlănțuie adevărata valoare a blockchain-ului, e important să investim în tehnologie. De asemenea, suntem încântați să vedem un număr mare de proiecte practice de tip blockchain dezvoltate de oameni talentați și creativi.

BITTORRENT – UN ICON ÎN ZONA REȚELELOR PEER-TO-PEER

Rețelele peer-to-peer au fost estimate să reprezinte în mod colectiv, în februarie 2009, aproximativ 43% până la 70% din totalul traficului pe Internet (în funcție de locație).  În noiembrie 2004, BitTorrent a fost responsabil pentru 25% din întregul trafic pe Internet.

Începând cu februarie 2013, BitTorrent a fost responsabil pentru 3,35% din toată lățimea de bandă la nivel mondial. Mai mult de jumătate din 6% din lățimea de bandă totală dedicată partajării fișierelor.

Pentru a trimite sau primi fișiere, o persoană utilizează un client BitTorrent pe computerul conectat la Internet. Un client BitTorrent este un program de calculator care implementează protocolul BitTorrent. Clienții populari includ μTorrent, Xunlei, qBittorrent, Vuze, Deluge, BitComet și Tixati.

Dispozitivele de urmărire BitTorrent oferă o listă de fișiere disponibile pentru transfer. Acestea permit clientului să găsească utilizatori de la egal la egal, cunoscuți sub numele de semințe, care pot transfera fișierele.

De ce a cumpărat TRON BITTORRENT-UL?

Sun nu a dezvăluit în mod public modul în care intenționează să utilizeze BitTorrent. Sunt zvonuri care spun că rețeau are aproximativ 170 de milioane de utilizatori. Este foarte probabil ca rețeaua să folosească arhitectura de distribuție a fișierelor peer-to-peer. Totul pe măsură ce își propune să construiască „Web 4.0”. Vorbim de o platformă disruptivă în zona de cryptocurrency.

Atât prețul TRX, cât și termenul de achiziție BitTorrent arată că Tron se pregătește să-și activeze rețeaua oficială.  Tron este în prezent în proces de a migra tokenul său TRX către un blockchain independent.

Sursa: https://www.coindesk.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!