Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bittrex, Bitso si Coins.ph pariaza pe XRP pentru tranzactii si plati

B

Bittrex, Bitso și Coins.ph au anunțat recent ca pariaza pe XRP pentru schimbul de active digitale, pentru tranzactii si plati cu ajutorul Xrapid. Aceasta decizie este in concordanta cu strategia pe termen lung a Ripple, ca parte a eforturilor sale de a construi ecosistemul XRP.

Bittrex, Bitso si Coins.ph pariaza pe XRP pentru tranzactii si plati

Bittrex, Bitso si Coins.ph – parteneri preferati pentru Ripple in utilizarea XRP

Activitatea de lansare a registrelor distribuite Ripple continua. Recent Ripple a aprobat trei schimburi de criptomonede ca „parteneri preferați” pentru tranzacționarea cu serviciul de plăți xRapid si care utilizează XRP-ul din zona de criptare.

Cory Johnson, strategul principal al pieței Ripple, a declarat pentru CoinDesk că firma încurajează în mod esențial toți clienții săi din S.U.A., Mexic și Filipine să utilizeze aceste trei burse, respectiv pentru a trimite fonduri utilizând serviciul xRapid.

„Deci, în SUA, partenerul nostru oficial este Bittrex, astfel încât orice bancă poate merge la Bittrex și are lichiditate garantată la fața locului. Pot astfel sa tranzactioneze dolarul pentru XRP. Pentru Mexic avem Bitso, partenerul nostru preferat acolo”. Declaratia ii apartine lui Cory Johnson si a fost formulata in cadrul unui interviu.

Instituțiile financiare ar trebui să aibă conturi la bursă pentru a converti dolari SUA sau peso mexican in XRP

Cele trei burse au fost alese din cauza interesului lor pentru XRP. Asta le permite să ofere niveluri mai ridicate de lichiditate. „Există o grămadă de companii din întreaga lume care utilizează XRP. Ceea ce facem este identificarea altor trei schimburi care au o mulțime de lichiditate XRP. ”

Cory Johnson a vorbit despre potentialul din Asia. De exemplu, el a menționat că Taiwan și Filipine văd volume mari de tranzacționare în comparație cu alte coridoare internaționale. Asa înseamnă că Ripple ar putea concentra mai mult atenția asupra acestui coridor.

XRP LEDGER SE INDREAPTA SPRE DESCENTRALIZARE TOTALA. RIPPLE DETINE MAI PUTIN DE 48%

Procesul a avut loc pe parcursul anului, conform strategiei de descentralizare a Ripple. În prezent, deoarece Ripple controlează 10 din cele 21 de noduri la UNL prestabilit, acestea funcționează efectiv doar 48% din nodurile validatoare.

Acest lucru este în pofida faptului că fiecare nod din rețea poate determina UNL pe care doresc să-și proceseze tranzacțiile, permițând în mod efectiv o măsură de descentralizare prin alegere.

Diferitele validatoare de la terți din registru includ numeroase site-uri web, servicii și schimburi concentrate pe XRP. În primul rând, la UNL recomandat este Bithomp, un serviciu care oferă instrumente pentru a explora Ledgerul XRP.  Aceasta reprezintă mișcarea XRP pentru a fi descentralizată. În plus, în prezent există 11 noduri de validare terță parte, care lasă în prezent doar 6 pentru a demonstra un grad ridicat de descentralizare.

XRP DISPONIBIL IN PESTE 21.000 DE LOCATII WORLD WIDE, DATORITA NETCOINS

XRP a fost listat recent pe Netcoins. Datorita acestui aspect, XRP este disponibil pentru cumpărături în peste 21000 de locații cu amănuntul. Desi piata este in scadere dramatica din nou, Mark Binss, directorul Netcoins, un furnizor Virtual Bitcoin ATM pentru magazinele de retail, a anunțat că a inclus pe platforma XRP [XRP].

Acest lucru înseamnă că XRP va fi ușor disponibil pentru cumpărare în țările de top precum Canada, Europa și Australia. Clienții pot achiziționa moneda la peste 21000 de locații cu amănuntul în aceste țări. În plus, moneda este de asemenea disponibilă pentru cumpărarea imediată la biroul de tranzacționare „Over-the-Counter” [OTC].

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!