Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bittrex se extinde in Malta si anunta platforma de trade Bittrex Inc.

B

Bittrex, platforma de schimb de cripto, a anunțat recent formarea Bittrex International INC. Platforma internațională este direct afiliată Bittrex INC, cu o agendă care se concentrează asupra afacerilor care operează în afara Statelor Unite ale Americii. De asemenea, vor crea și gestiona o colecție globală de tehnologie inovatoare de blockchain. Au ales un moment bun pentru ca piata a inceput sa se miste

Bittrex se extinde in Malta si anunta platforma de trade Bittrex Inc.

Bittrex is continua expansiunea, Malta isi consolideaza pozitia in zona – ,,Cripto Paradise”

În plus, Bittrex International a înființat Bittrex Malta Ltd. În prezent operează în Malta și susține că oferă o platformă digitală securizată, sigură și avansată, cu ajutorul tehnologiei Bittrex de tranzacționare. Bittrex Malta își propune să construiască încredere și sa devina o amprentă globală mai mare prin listarea monedelor și a token-urilor inovatoare pe platforma lor.

De asemenea, Bittrex intenționează să devină un schimb virtual de active financiare, reglementat de legile malteze. Pentru a spori adoptarea tehnologiei Bittrex în întreaga lume, rețeaua Bittrex International de trade este autorizată să folosească toate activitățile digitale listate pe Bittrex Malta. Platforma de schimb va asigura, de asemenea, că acestea vor funcționa în cadrul de reglementare stabilit de Uniunea Europeană și guvernul maltez.

Europa devine din ce in ce mai friendly cu zona cripto

Potrivit unui post recent, Bittrex a cumpărat o participație de 10% la Palladium, o companie de blocuri din Malta. Palladium a lansat recent prima ofertă monetară inițială convertibilă monetară [ICO], care va oferi investitorilor dreptul de a converti tokenurile în acțiuni ale Palladium la trei ani de la data emiterii. Ultimele investiții ale Bittrexului în Palladium au făcut-o un jucător important în compania blocului maltez.

MALTA A INSTALAT PRIMUL ATM PENTRU BITCOIN ȘI LITECOIN

Recent, Malta a fost un loc pentru experimente și testări în zona cripto. Aici s-au înregistrat toate progresele și adopțiile legate de criptomonede. În urmă cu o săptămână, Malta a adoptat și trei legi referitoare la criptocurrency și la blockchain.

La 14 iulie, o companie numită MoonZebra a lansat, în mod oficial, un bancomat Bitcoin în Malta. MoonZebra este o firmă de ATM care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede ca Bitcoin [BTC] și Litecoin [LTC] instantaneu prin numerar, cu orice monedă fiat.

Se pretinde că va elimina dificultățile de tranzacționare pe bursele online care expun un utilizator la amenințări de hacking, la folosirea necorespunzătoare a informațiilor sensibile și la alte ilegalități informatice.

În 2017, Malta a pierdut primul ATM Bitcoin, ceea ce a cauzat o pierdere de peste 3.000 de euro. MoonZebra, pe de altă parte, este încrezător în schimbarea scenariului cu patru cripto-specialiști la bord, care lucrează la instalarea acestor ATM-uri.

Si alte tari au bancomate bitcoin

Potrivit Coin ATM Radar, un site care detectează bancomatele Bitcoin din întreaga lume, Detroit a avut la mijlocul lunii iunie câte 80 de bancomate Bitcoin. În Michigan, numărul de bancomate Bitcoin era de aproximativ 20, în timp ce în toată țara erau peste 2.000.

ATM-urile de Bitcoin din SUA intră încet în comunități precum Union Gap, Washington; Indianapolis, Indiana; Charlotte, Carolina de Nord; Fresno, California; Chicago; Washington DC.; Louisville, New York și Kentucky.

Nu doar Malta are bancomat pentru Bitcoin, Recent, un cetățean olandez a văzut aparent un bancomat Bitcoin la aeroportul din Amsterdam. Cetățeanul a postat, de asemenea, o imagine cu acest aspect.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!