Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Block.One, creatorul EOS, a primit investiții de la mai mulți antreprenori miliardari

B

Block.One, creatorul EOS, a primit investiții de la mai mulți antreprenori miliardari

Compania Block.one a anunțat că a primit fonduri de la Peter Thiel, investitor miliardar și antreprenor, precum și de la alte persoane distincte din domeniul investițiilor. Vorbim de companii precum Bitmain, gigantul de producție pentru Circuite integrate specifice ASIC, Louis Bacon, manager al unui fond de investitori și fonduri de hedging și Alan Howard, managerul al unui fond britanic de hedging.

➡ BlockChainul EOS – interesant pentru tot mai mulți miliardari

Thiel este considerat unul dintre cei mai inovatori întreprinzători și investitori din lume. În 1998 a fondat PayPal, conducând-o ca CEO până în 2002. A fost unul dintre primii investitori externi pe Facebook și se află în prezent în consiliul de administrație. Ca investitor, el a fost implicat în unele dintre cele mai importante companii de tehnologie și cele mai de succes, cum ar fi Airbnb, LinkedIn și Yelp.

,,Protocolul EOS este un exemplu excelent de inovație în zona de blockchain. Performanțele și scalabilitatea acestuia pot satisface nevoile cererilor pentru consumatori și vor deschide calea pentru adoptarea blockchain-ului principal „. Declarația îi aparține lui Jihan Wu, Co-Fondator al Bitmain.

Block.one a intrat în lumina reflectoarelor atunci când o ofertă de monede inițială de aproape un an a ridicat o sumă de 4 miliarde de dolari. Oferta ICO a fost pentru platforma inteligentă a contractului cunoscută sub numele de EOS. În prezent EOS este cea de-a V-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea pieței.

În prezent, EOS se tranzacționează cu aproape 8 Dolari. Are un trend in creștere, raportat la toată piața de aproape 3%. Are un MarketCap de peste 7 miliarde de dolari și peste 890 de milioane de criptomonede in circulație.

Platforma oferă suport pentru găzduirea descentralizată a aplicațiilor [dApp], capabilități de a gestiona contracte inteligente și soluții de stocare descentralizate pentru întreprinderi care rezolvă problemele de scalabilitate ale blocurilor existente. Rețeaua rulează, de asemenea, algoritmul de consimțământ al consiliului de verificare delegat, inventat de Larimer însuși.

A PRIMIT 120.000 DE DOLARI DUPĂ CE A GĂSIT 12 BUG-URI ÎN SOFTWARE-UL EOS

Cercetătorul de securitate software Guido Vranken a primit 120.000 de dolari după ce a  descoperit 12 vulnerabilități în software-ul EOS.  Cum a reușit asta? A folosit platforma de recompense HackerOne. Aici, dezvoltatorul EOS Block.one a lansat un program premiere pentru cei care identifică bug-uri pentru a îmbunătăți produsul, iar Vranken a profitat . Acesta s-a lăudat  pe Twitter că va fi recompensat cu 120.000 de dolari.

EOS continuă să monitorizeze activitatea hackerilor și va continua politica de recompensare. În prezent, suma de bază pentru găsirea oricărei erori în software este de $ 10,000. Potrivit site-ului de știri tehnologice ZDNet, membrii echipei EOS au fost impresionați de munca lui Vranken și i-au oferit un loc de muncă permanent.

VRANKEN ARE ÎN PALMARES ȘI ALTE COMPANII MARI UNDE A GĂSIT BUG-URI

Vranken nu e la prima performanta de acest fel. Acesta a mai descoperit cu succes un număr de 92 de bug-uri software în companii precum Twitter, Tor, OpenSSL, Dropbox, Python, Yahoo, Slack, Trello și HackerOne.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!