Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Blockchain Cuties vrea să revoluționeze gaming-ul din zona de cryptocurrency

B

Până acum, fiecare joc cu focus pe zona de  blockchain era conectat la un wallet extern pentru autentificare și tranzacții în joc. Acest lucru se schimbă cu Blockchain Cuties. Acest joc se poate juca fără probleme. Motivul? Platforma permite chiar mai mulți jucători să se alăture și să se bucure de experiență fără nimic complicat.

Blockchain Cuties vrea să revoluționeze gaming-ul din zona de cryptocurrency

Nu mai este nevoie de mai multe etape pentru a accesa jocul. Și acestea sunt în special vești bune pentru fanii Safari și Microsoft Edge.

Blockchain Cuties vrea să revoluționeze zona de gaming

Wallet-ul propriu de jocuri este gândit pentru utilizatorii care sunt noi pe piață sau pentru cei care nu doresc să instaleze extensii de browser suplimentare. Pentru alții, Metamask și alte wallet-uri software pot fi utilizate în continuare pentru a tranzacționa activele și pentru a accesa jocul atât pe desktop, cât și pe mobil.

Cum functioneazã Blockchain Cuties?

Crearea unui wallet în Blockchain Cuties este la doar un click distanță. Este mult mai ușor decât înregistrarea pentru aproape orice serviciu web obișnuit. Wallet-ul BC urmărește standardele de securitate ale industriei.

Toate datele sunt salvate pe partea utilizatorului din spațiul de stocare local al browserului. Autentificările utilizatorilor și cheile private sunt criptate în siguranță. Utilizatorii au întotdeauna o opțiune de a-și folosi acreditările și de a-și accesa activele pe alte wallet-uri în timpul jocului, cum ar fi Metamask, Portofel Trust, Toshi, Cipher sau Status.

Care sunt avantajele cheie ale wallet-ului BC?

Principalele avantaje ale wallet-ului BC sunt flexibilitatea și ușurința de utilizare: Funcționează cu toate browserele, dispozitivele și sistemele de operare. Poate fi setat în câteva secunde. Este o experiență rapidă și fără probleme care permite depozitarea fondurilor în wallet utilizând numeroase monede crypto și chiar bani fiat, cum ar fi dolari americani și euro.

Wallet-ul BC permite exportul și importul de chei private de la alte portmonee Ethereum, care este configurat în doar câteva secunde. Wallet-ul BC, de asemenea, păstrează la estetica generală a jocului, care permite jucătorilor să se imerseze confortabil în experiența. De ce este important? Aceasta este prima dată în industria jocurilor criptografice, când un joc introduce wallet-ul său propriu.

WAR FIELD, UN SHOOTER CARE OFERA RECOMPENSE BAZATE PE ETHEREUM GAMERILOR

Spre deosebire de CryptoKitties, care este un joc inofensiv, un nou shooter on-line numit WAR FIELD oferă experiențe realiste pentru emblemele ERC20 GOLDER bazate pe Ethereum. Aceste recompense vor putea fi tranzacționate în mod liber.

Integrarea blocului în acest fel va permite oricărui jucător să își „valorifice” abilitățile prin intermediul unui sistem de recompense, spun dezvoltatorii de jocuri. WAR FIELD este deja lansat în alfa, iar vânzarea tokenului GOLDER vine cu o reducere la etapa de pre-sales.

Echipa proiectului WAR FIELD estimează că piața jocurilor video la nivel mondial va fi în valoare de peste 100 miliarde USD în 2017 și va crește cu 10-12% în fiecare an. WAR FIELD este un shooter clasic, cu economia conceptului construită pe blockchain.

„Începem cu un shooter deoarece aceste jocuri de tip CS (Counter Strike) au cea mai mare cotă de piață din industrie”, spune Andrius Mironovskis, fondator și CEO al Field War.

WAR FIELD utilizează motorul de joc Unity, care permite gaming pe mai multe platforme. Jocul a fost deja lansat în alfa pentru PC. În conformitate cu desfășurătorul a proiectului, va fi disponibil pe platformele PlayStation și Xbox în 2019. Jocul vine împreună și cu versiunile mobile pentru Android și iOS.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!