Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,417.81
-1.76%
2
XRP
XRP
$0.2888
-3.17%
3
Ethereum
Ethereum
$105.08
-2.44%
5
EOS
EOS
$2.230
-3.61%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.42
-1.50%
7
Litecoin
Litecoin
$30.960
-0.67%
8
TRON
TRON
$0.026653
-4.39%
9
Stellar
Stellar
$0.083338
-7.17%
11
Cardano
Cardano
$0.037554
-2.57%
13
Monero
Monero
$43.107
-2.74%
14
IOTA
IOTA
$0.2542
-1.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Blockchain-ul EOS vrea să ofere cadouri userilor prin procedura Airdrops

B

EOS a anuntat că e gata să ofere ,,crypto-candy” celor care vor interacționa cu criptomoneda. Altfel spus, EOS încearcă să câștige o cotă de piață printr-o campanie inteligentă de marketing de presales. Mai mult decât atât, majoritatea deținătorilor de token-uri EOS vor primi și alte jetoane noi cu valoare în viața reală.

Blockchain-ul EOS vrea să ofere cadouri userilor prin procedura Airdrops

Practic EOS nu face altceva decât să folosească o tehnică de recompensare mai veche, așa cum au mai făcut-o și cei de la Bitcoin și Ethereum. E o formă de cadou, o formă de câștigare de awareness în jurul unui proiect la un cost foarte mic și fără să ceară expres nimănui să cheltuiască bani.

Din culisele criptomonedelor new-entry

Să ne aducem aminte de exemplu când token-ul OMG lansat de OmiseGo. Și atunci s-a folosit aceeasi abordare la sfârșitul anului 2017. Atunci toți cripto-pasionații care au interacționat cu criptomoneda au primit un wallet special conceput pentru respectivul blockchain și au primit o contribuție în criptomonede pentru noul token.

Strategia lor de tip Airdrops nu s-a oprit ulterior, deși au devenit mai concentrate, cu cadouri pentru oamenii care se înscriau pe criterii specifice. De exemplu, companiile ar putea plăti pentru a face Airdrops pentru comunitățile de elită de cryptocurrency. Sau ar putea pur și simplu să ceară comunităților să îndeplinească anumite sarcini verificabile pentru a obține noi alocări. Dar cu EOS această tendință pare să se accelereze.

Blockchain-ul EOS și provocările noului protocol

Noul protocol EOS va intra în vigoare la începutul lunii iunie (nu există dată exactă )și atunci când se întâmpla va avea loc o tranziție, iar cei care dețin jetoanele EOS emise pe ethereum vor putea să migreze în contracte de tip smart până la schimbareaa lor efectivă.

La scurt timp după calibrarea lucrurilor în blockchain, vor exista numeroase Airdrops. În general, aceste prime procese Airdrops vor fi distribuite pe scară largă utilizatorilor. Multe protocoale Airdrops vor viza câte un singur wallet care are un anumit număr de token-uri EOS.

Chaince va fi o platformă dedicată de crypto exchange pentru comunitatea EOS. Aceasta are un plan de a activa protocolul Airdrop, dintr-un motiv simplu. Este o oportunitate de marketing extrem de importantă și pentru ei.

Scatter și opțiunile pentru extensia Chrome

Scopul Scatter este de a oferi utilizatorilor o modalitate de a interacționa cu produsele construite pe EOS fără a fi nevoie să dezvăluie mai multe informații decât doresc aceștia (fără a-și expune cheia privată). Prin conectarea la Scatter o dată, un utilizator poate să facă diferite operațiuni în blockchain-ul EOS fără să se conecteze din nou pe măsură ce se deplasează pe web, însă Scatter permite utilizatorilor să aibă mai multe identități.

De exemplu, un utilizator ar putea avea un singur login. Cu acelasi login poate accesa site-urile de socializare. Sau poate avea un altul pentru a cumpăra lucruri reale care vor fi expediate la domiciliu.

Echipa Scatter dorește să devină un icon. Scatter vrea să rezolve problemele generate de reputația conturilor de cripto. Atlfel spus, vrea să permită identităților diferite să câștige token-uri pentru a-și îmbunătăți reputația. Acest tip de token-uri vor purta numele de RIDL (riddle – ghicitoare )

Sursa: https://www.coindesk.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!