Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.48
-2.98%
2
XRP
XRP
$0.2934
-4.16%
3
Ethereum
Ethereum
$105.63
-5.59%
5
EOS
EOS
$2.244
-4.98%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.86
-8.54%
7
Litecoin
Litecoin
$31.023
-3.78%
8
TRON
TRON
$0.026829
-5.34%
9
Stellar
Stellar
$0.086069
-8.89%
11
Cardano
Cardano
$0.038148
-6.07%
13
Monero
Monero
$43.594
-5.81%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.37%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bloomberg: TransferGO poate tranzactiona BTC, ETH, Litecoin si XRP

B

TransferGo, un serviciu de remitențe cu sediul în Londra, a devenit primul furnizor de servicii de remitențe care oferă si un serviciu de tranzacționare pentru cripto. TransferGO va oferi suport pentru operatiuni cu mai multe criptomonede. Vorbim de bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin și XRP. Informatia a fost furnizata de catre Bloomberg.

Bloomberg: TransferGO poate tranzactiona BTC, ETH, Litecoin si XRP

TransferGO continua patternul spre zona cripto

Daumantas Dvilinskas, fondator și CEO al TransferGo, s-a extins pe ceea ce a numit o cerere puternică de cripto în cadrul unui interviu cu podcast-ul cu Dayraak Europe’s Nejra Cehic și Markus Karlsson.

„Clienții noștri au vrut acest lucru”, a spus Dvilinskas. Clienților, când li s-a cerut opinia, au spus că doresc să cumpere cripto. TransferGo are peste 65.000 de utilizatori și adaugă zilnic un număr de 1.000 de clienți noi. Peste 4.000 de utilizatori s-au înscris pentru noul serviciu, care oferă asistență în șapte limbi, în primele câteva ore, potrivit FinExtra.

Care sunt atuurile TransferGO in zona cripto

Serviciul este disponibil atât pentru versiunile de aplicații Android, cât și pentru aplicațiile iOS. Politicile KYC și AML care urmează serviciului de remitențe se aplică noului serviciu de tranzacționare.

Serviciul de remitențe este separat de serviciul de criptare, a spus Dvilinskas. Clienții nu vor trimite cripto rudelor lor din alte țări, ci le vor cumpăra pentru uz propriu. Dvilinskas a spus că are o perspectivă pe termen lung asupra cripto.

Brexit si impactul asupra activitatii TransferGO in Europa

Întrebat dacă cererea de remitențe va scădea din cauza Brexit, el a spus că va avea loc o „remaniere” in întreaga Europă. În cazul în care UK a dominat piața remitențelor, el vede alte părți ale Europei devenind mai active.

„Ceea ce vedem acum este că oamenii se îndepărtează și aleg alte țări să muncească”, a spus el, citând Scandinavia și Germania. Transfer Business va rămâne în Europa. Tehnologia Blockchain va deveni noul instrument pentru schimbul de informații în industria financiară, a adăugat el.

Remitențe pentru a stimula utilizarea Crypto

Brock Pierce, presedintele Fundatiei Bitcoin, a spus ca bitcoinul poate deveni mainstream ca instrument de remitenta pentru lumea in curs de dezvoltare.

Banca Comercială Siam (SCB) a adăugat recent euro și lire sterline la platforma de remitențe de tip blockbay. Serviciul va fi disponibil clienților cu amănuntul care primesc remitențe din Europa, în timp ce banca caută bănci Ripple pentru a sprijini serviciul.

CE INSEAMNA ACEASTA LICENTA PENTRU TRANSFERGO?

Procesul de accesare a licenței a fost unul dintre cele mai importante obiective urmărite de companie anul acesta și se înscrie în strategia TransferGo de a investi în consolidarea afacerilor sale. TransferGo se va afla în continuare sub supravegherea Autorității de Servicii Financiare din Regatul Unit (UK) și va continua să utilizeze licența eliberată în UK pentru transferurile financiare internaționale. Licența de monedă electronică emisă de Banca Lituaniei acoperă mai multe opțiuni decât cea obținută în UK și permite dezvoltarea de noi produse, în paralel cu îmbunătățirea serviciilor deja disponibile.

Obținerea licenței de monedă electronică deschide un nou capitol în dezvoltarea business-ului nostru și suntem încrezători că această colaborare ne va ajuta să accesăm noi căi de dezvoltare. Noua licență ne apropie și mai mult de obiectivul nostru principal, și anume acela de a facilita transferuri de bani cât mai rapid între clienți, dar și de a crea produse financiare competitive, aliniate la nevoile consumatorilor”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo.

TransferGO are operațiuni în peste 47 de țări din întreaga lume. Si peste 1 miliard de euro transferați prin intermediul serviciilor proprii. TransferGo s-a poziționat drept unul dintre cei mai importanți jucători din Fintech-ul european. Precum și în segmentul de transferuri de bani online.

De-a lungul timpului, compania a atras investiții de 17,8 milioane de euro. Motivul? Cu scopul de a susține extinderea operațiunilor și diversificarea portofoliului de produse financiare.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!