Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BMW devine partener unui startup blockchain pentru a crea soluții personalizate clienților

B

BMW devine partener unui startup blockchain pentru a crea soluții personalizate clienților

Serviciile financiare din cadrul Grupului BMW au anunțat parteneriatul cu Startup-ul blockchain Bloom, în încercarea de a-și personaliza experiența utilizatorilor.

Bloom ajută la simplificarea procesului tradițional de împrumut, contribuind astfel la reducerea riscului expunerii datelor consumatorilor. Persoanele fizice își pot securiza datele de pe dispozitivul local și pot aplica pentru credit, fără a-și expune, folosind aplicația mobilă bazată pe blockchain a Bloom. Oricine poate profita de tehnologia blockchain. Prin această mișcare, BMW Financial Services va revoluționa modul în care persoanele solicită finanțare.

„Bloom este încântat să participe la o astfel de inițiativă inovatoare. Sunt încântat să colaborez cu echipa de servicii financiare din BMW pentru a construi o experiență simplificată și facilă de împrumut pentru client „, a declarat Anne Ching, șef de parteneriate la Bloom.

Ian Smith, directorul executiv al BMW Group Financial Services USA, a adăugat că BMW „caută să examineze toate metodele blockchain pentru a putea transforma stocarea datelor actuale, plata și urmărirea informațiilor despre clienți”.

Potrivit lui Smith, scopul BMW este de a automatiza o mare parte din procesarea lor si de a se concentra mai mult pe urmarirea si securizarea informatiilor.

Această inițiativă face parte din colaborarea BMW Lab 2018, care implică șase companii care vor participa la un laborator de 10 săptămâni la sediul departamentelor BMW Financial Services din Hilliard, Ohio. Programul se va concentra pe câteva domenii critice, cum ar fi construirea unei strategii de blockchain, analize de date și informații, digitizarea călătoriei clientului și introducerea de metacaractere.

BMW a încercat tehnologia blockchain pentru a rezolva o serie de probleme. Gigantul de automobile este, de asemenea, unul dintre membrii fondatori ai inițiativei Mobility Open Blockchain Initiative (MOBI), alături de Ford, GM și alții. Inițiativa a fost creată pentru a accelera adoptarea registrelor distribuite și a tehnologiilor aferente în industria automobilelor.

Alți producători de autovehicule care au dezvoltat finanțarea bazată pe blockchain  includ Daimler AG care a achiziționat anul trecut PayCAsh Europe SA în încercarea de a lansa platforma de servicii electronice de plată care include o serie de opțiuni de plată, inclusiv Bitcoin.

Platforma serviciilor de plată a făcut parte din „strategia de mobilitate și digitizare” a Daimler, care permite clienților să plătească pentru serviciile Daimler prin intermediul unui dispozitiv smartphone.

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!