Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Boeing vrea să ducă tehnologia blockchain în aer. Piața se află în creștere

B

Boeing vrea să ducă tehnologia blockchain în aer. Compania intenționează să revoluționeze industria. Asta în contextul în care tehnologia se dezvoltă tot mai mult în acest sector. Lumea aviației și a vehiculelor fără pilot primește practic un impuls din industria de blockchain.

Cum? Boeing a anunțat planurile sale de a adopta tehnologia în viitoarele sale proiecte. Pe data de 17 iulie, Boeing a anunțat că SparkCognition va colabora cu gigantul aviatic pentru a adopta un blockchain în domeniul urmăririi și alocării coridoarelor de zbor.

Boeing vrea să ducă tehnologia blockchain în aer. Piața se află în creștere

BOEING face pasul spre blockchain. Piața cripto se află în creștere. Ce urmează?

Compania a decis să se orienteze spre blockchain pentru a eficientiza operațiunile atât la sol cât și în aer.

Suntem în punctul în care rescriem istoria.  Suntem în punctul în care progresele tehnologice și tendințele societale converg spre a cere soluții îndrăznețe și pentru a călători în mod diferit. E clar că datorită blockchain și criptomonedelor, totul se va schimba în câțiva ani. Noi am simțit să facem acest pas acum, să înțelegem fenomenul„. Declarația îi aparține lui Greg Hysolp, chef operațiuni în cadrul Boeing.

Legătura dintre Boeing și SparkCognition va oferi, de asemenea, o interfață de programare standardizată pentru a sprijini livrarea pachetelor, inspecția industrială și alte aplicații comerciale.

Boeing își face propria divizie pentru a avea grijă de aceste proiecte speciale numite Boeing NeXt. Departamentul se va concentra pe dezvoltarea de produse practice folosind tehnologii viitoare. Totul concentrat în jurul blockchain.

Boeing NeXt promite experiențe de zbor disruptive cu ajutorul blockchain

Boeing are experienta si expertiza pentru a modela in mod sigur si eficient aceasta lume emergenta a calatoriilor si transporturilor. Prin Boeing NeXt, intentionam sa construim pe moștenirea noastra de a deschide noi frontiere pentru a muta oamenii si bunurile cu tehnologii dovedite„. Declarația îi aparține lui Greg Hysolp, chef operațiuni în cadrul Boeing.

Boeing și SparkCognition sunt pregătite să utilizeze tehnologia de blockchain pentru a realiza un sistem de urmărire mai sigur și fără probleme, care să depășească beneficiile urmăririi prin satelit. Sistemul propus va fi folosit pentru a urmări aeronavele în punctele individuale din spațiul aerian, precum și atunci când trec prin ferestrele de trafic desemnate. Sistemul va permite, de asemenea, utilizatorilor la sol să îmbunătățească sistemele de livrare și inspecțiile de localizare a obiectivelor.

,,Liderul mondial de aviație din lume, care colaborează cu cea mai inovatoare companie industrială AI din lume? Asta înseamnă o experiență de business de neegalat în domeniul siguranței, inovării și fiabilității, pentru a aborda această oportunitate istorică „. A declarat Amir Husain, CEO al companiei SparkCognition.

Cu un blockchain deja pus în aplicare în domenii cum ar fi transportul maritim și transportul feroviar, era de așteptat ca tehnologia să fie adoptată de sectorul aviatic. Boeing’s HorizonX va lucra, de asemenea, mână în mână cu NeXt pentru a executa acest proiect. Viitorul sună promițător.

Boeing – CONTEXT

Boeing este un fabricant american de avioane civile și militare, cu sediul în Chicago, SUA. Boeing este al doilea cel mai mare furnizor de echipament aerospațial și tehnologic al Pentagonului după Lockheed Martin. Compania este prezentă în 70 de țări din întreaga lume.Compania este organizată în două divizii principale:

Boeing Commercial Airplanes
Boeing Integrated Defense Systems

În iunie 2008 în întreaga lume existau 12.000 de avioane comerciale făcute de Boeing, ceea ce reprezintă aproximativ 75% din întreaga flotă de avioane comerciale din lume.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!