Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,432.01
-1.56%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.12%
3
Ethereum
Ethereum
$104.46
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.88%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.33
-3.38%
7
Litecoin
Litecoin
$30.777
-1.84%
8
TRON
TRON
$0.026613
-2.90%
9
Stellar
Stellar
$0.083940
-6.94%
11
Cardano
Cardano
$0.037393
-3.34%
13
Monero
Monero
$43.123
-2.41%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-2.15%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Brad Garlinghouse: Să fie clar pentru toți. Ripple e diferit de XRP

B

„Să fim clari. E important să înțelegem asta. Ripple este diferit de XRP”, a declarat Brad Garlinghouse în cadrul conferințe.

Brad Garlinghouse: Să fie clar pentru toți. Ripple e diferit de XRP

Garlinghouse și-a deschis discuțiile, împingându-și argumentele conform cărora criptarea XRP poate fi considerată o garanție, având în vedere legătura sa strânsă cu compania din San Francisco. De asemenea, el a vorbit despre activitatea pe care compania a realizat-o până în prezent, în parteneriat cu o serie de bănci și firme financiare.

XRP nu este compania Ripple

Poate că cele mai puternice comentarii au venit ca răspuns la întrebarea dacă XRP este o garanție pentru Ripple, o afirmație pe care el și alți angajați Ripple l-au respins puternic. Un oficial de rang înalt al Comisiei pentru valori mobiliare și de burse a afirmat recent că bitcoin și eter nu sunt titluri de valoare și că lipsa oricărui comentariu similar cu privire la XRP a reînnoit această critică.

,,E important să se înțeleagă asta o dată pentru totdeauna. XRP nu este o garanție din cel puțin trei motive: dacă Ripple, compania, se va închide mâine, registrul XRP va continua să funcționeze, este o tehnologie descentralizată open-source . Dacă cumperi XRP, NU cumperi acțiuni la Ripple. Cumpărarea XRP nu vă dă dreptul de proprietate asupra Ripple. Punct”

Garlinghouse a repetat, de asemenea, preocupările pe care le are cu privire la actualele criptomonede. ,,Și eu am avut bitcoin, dar trebuie să recunoaștem. Când am vorbit despre ceva centralizat și descentralizat, controlul este elementul cheie”.

El chiar a mers mai departe încât să pună la îndoială clasificarea SEC: „Cum de Bitcoin este descentralizată?. Să nu uităm că trei centre de mining din China controlează mai mult de 50% din rata bitcoinului”, a afirmat el. Brad crede că guvernul chinez ar putea să intervină pe lângă aceste centre de mining și, ca rezultat, să aibă capacitatea de a exercita o anumită formă de control.

DAVID SCHWARTZ: XRP este o criptomonedă descentralizată

Despre acest subiect a vorbit și David Schwartz din cadru Ripple. Discuția a avut loc în cadrul unei dezbateri la Dublin pe tema – Viitorul banilor.

,,Oamenii trebuie să înțeleagă câteva lucruri simple. XRP funcționează independent de compania Ripple. Este o tehnologie descentralizată deschisă. Oamenii care cumpără XRP, nu achiziționează acțiuni ale Ripple. Există o companie numită Ripple. O companie privată. Avem investitori. Pe scurt, cumpărarea XRP nu oferă dreptul de proprietate asupra Ripple. Nu oferă acces la dividende sau profituri care provin de la Ripple.

XRP este o criptomonedă utilitară. Ea este folosită pentru un scop real de afaceri. Nu are nimic în comun cu un certificat de acțiuni. Ripple utilizează XRP ca vehicul pentru trimiterea de fonduri la nivel internațional. XRP, ca model, este o criptomonedă descentralizată ca Bitcoin și Ethereum. A explicat  David SWARTZ.

Cory Johnson: XRP trebuie privită ca o criptomonedă 2.0

Johnson crede că Ripple ( XRP) nu este o criptomonedă simpă, este o criptomonedă 2.0.

,,XRP a permis deficiențelor tehnologiei să devină vizibile prin ceea ce face. Practic, tehnologia Ripple este forța motrice din spatele motivului pentru care atât de mulți oameni sunt inspirați de XRP atât ca monedă, cât și ca un bun.Am presupus că mulți vor argumenta că „criptocurrency” a fost conceput pentru subteran, departe de controlul guvernului, dar Crypto 2.0 a fost proiectat pentru a fi adoptat și pentru a ajuta la schimbarea lumii financiare, folosind inspirația sa din designul original al zonei de criptocurrency.”

Restul declarațiilor le puteți citi aici.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!