Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,733.93
-8.39%
2
XRP
XRP
$0.4673
-3.65%
3
Ethereum
Ethereum
$141.15
-8.98%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$248.22
-29.51%
5
Stellar
Stellar
$0.2135
-6.61%
6
EOS
EOS
$3.857
-5.51%
7
Litecoin
Litecoin
$35.512
-4.86%
9
Cardano
Cardano
$0.048814
-8.12%
10
Monero
Monero
$74.019
-3.11%
11
TRON
TRON
$0.014954
-8.42%
12
IOTA
IOTA
$0.3296
-8.98%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Brian Armstrong, CoinBase: Bitcoin si altcoins sunt intr-o perioada de corectie

B

Recent, în timpul conferinței TechCrunch, CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a vorbit despre reacția companiei. A vorbit despre criptocurrency dar si despre atenția câștigată în Q4 din 2017. El a discutat, de asemenea, despre creșterea rapidă a firmei. Si despre problemele cu care se confruntă platforma.

Brian Armstrong, CoinBase: Bitcoin si altcoins sunt intr-o perioada de corectie

Coinbase in actualul context cripto

Bitcoin [BTC] și alte cripto au înregistrat o creștere a pieței în luna decembrie 2017. Acest lucru a atras o atenție deosebită din partea diferitelor instituții de pe tot globul și a dus, de asemenea, la mass-media care să acopere subiectul zilnic.

Acesta a fost unul dintre principalii factori care au condus la creșterea masivă a platformei de schimb de cripto. Platforma care este acum recunoscută ca unul dintre cele mai mari schimburi de cripto. Asta în ceea ce privește nr. de utilizatori înregistrați.

Coinbase PRO, Coinbase Prime si povestea continua

Platforma de schimb oferă de asemenea clienților săi diverse produse. Cele mai notabile sunt Coinbase Pro, Coinbase Prime, Coinbase Wallet, Earn.com și Coinbase Custody, pentru investitorii instituționali. Pe tema fluctuațiilor de preț și a atenției mass-mediei, Brian a vorbit de cele două avantaje pentru companie. Primul este că atenția mass-media are ca rezultat comercializarea liberă a spațiului cripto. Care în cele din urmă duce la introducerea cripto la mai multe persoane. Acest lucru a condus anterior o tona de creștere pentru Coinbase.

Al doilea este faptul că fluctuațiile de prețuri afectează toți oamenii care au ajuns în spațiu pentru a câștiga un dolar rapid sau din alte motive greșite. Brian a adăugat că, în prezent, piața de cripto se află într-una din perioadele de corecție.

Coinbase in perioada bearish

Directorul executiv al Coinbase a vorbit în continuare despre problemele extrem de operaționale și de servicii cu care se confruntă platforma. El a spus că, la un moment dat, Coinbase a văzut aproape 40.000 de persoane înscriindu-se pe platformă într-o singură zi.

Aceasta a fost urmată de aproape 500 000 de persoane care au semnat pentru luna viitoare. Acest lucru a dus la o platformă care se confruntă cu o problemă. Se confrunta cu scalarea echipei de asistență pentru clienți. De ce? Pentru a menține toți oamenii care s-au alăturat platformei pentru a învăța și a cumpăra cripto.

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE: ZONA CRIPTO ESTE O INDUSTRIE REGLEMENTATA IN SUA

CEO-ul platformei de schimb de cripto, Coinbase, Brian Armstrong, a discutat despre reglementarile din sector. În timpul conferinței, Brian a fost întrebat despre poziția sa privind reglementarea criptocurrency în Statele Unite. Contextul? Asta având în vedere faptul că nu a existat o nouă lege de la Actul privind Valorile Mobiliare din 1993 și 1994.

El a continuat să spună că zona cripto este un fenomen global și că fiecare țară are o perspectivă diferită asupra acesteia. Potrivit lui, zona cripto este deja o „industrie reglementată” în Statele Unite.

Brian a declarat că Coinbase este una dintre puținele companii din New York. Coinbase a reusit sa obțina o licență Bit. In plus are platforma reglementată. Este privita ca un emițător de bani în mai multe state. El a spus că următoarea etapă este etapa de progres care ar da probabil o anumită claritate cu privire la noile token-uri care se creează și care generează bani.

Articol: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!