Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.91
-3.84%
2
XRP
XRP
$0.2933
-5.59%
3
Ethereum
Ethereum
$105.22
-8.36%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.57
-10.77%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-6.98%
8
TRON
TRON
$0.026292
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087868
-9.00%
11
Cardano
Cardano
$0.038556
-6.99%
13
Monero
Monero
$43.310
-6.46%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-7.98%
Latest Crypto Fear & Greed Index

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE CEO: IN 5 ANI VOR FI 1 MILIARD DE OAMENI IN ECOSISTEMUL CRIPTO

B

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE CEO: IN 5 ANI VOR FI 1 MILIARD DE OAMENI IN ECOSISTEMUL CRIPTO

Într-un interviu acordat companiei TechCrunch, a prezis că ecosistemul cripto și numărul total al monedelor digitale vor crește substanțial atribuind creșterea organizațiilor comerciale care își dezvoltă propriile token-uri, acestea ar funcționa împreună cu echitatea ca un sistem alternativ de investiții.

Armstrong a explicat: „Este logic ca orice companie care are capital să aibă propriul token. Fiecare proiect open source, orice organizație de caritate, fiecare fond, aplicație sau aceste tipuri noi de organizații descentralizate, toate vor avea propriile lor token-uri”. Referindu-se la problema reglementării ca unul dintre factorii cruciali pentru a pune viziunea sa în aplicare, Armstrong a numit-o „o mare întrebare deschisă” și a remarcat faptul că rămâne de văzut dacă majoritatea token-urilor vor fi recunoscute drept titluri de valoare.

El a spus că, Coinbase „simte că un subgrup substanțial din aceste token-uri vor fi titluri de valoare”. Armstrong a adăugat că, Coinbase ar putea găzdui sute de token-uri în termen de „ani” și potențial „milioane” în viitor. Pentru a deveni un agent de vanzări cu drepturi depline și „a oferi servicii viitoare care să includă tranzacționarea cu titluri de valoare cripto, marjă și tranzacționare pe o bază excesivă”, Coinbase a achiziționat Keystone Capital Corp., în plus față de Venovate Marketplace, Inc. Digital Wealth LLC.

Achiziția ar putea ajuta compania să se extindă ulterior la produse financiare non-cripto. Ieri, Coinbase a anunțat că va lansa tranzacționarea a încă patru cryptocurrency pentru lire sterline (GBP). Clienții britanici vor putea acum sa tranzacționeze alte criptomonede Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETH), Litecoin (LTC) si Bitcoim Cash (BCH) pentru GBP, in plus față de existentul Bitcoin (BTC).

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!