Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Brian Armstrong, Coinbase: Zona cripto este o industrie reglementata in SUA

B

CEO-ul platformei de schimb de cripto, Coinbase, Brian Armstrong, a discutat despre reglementarile din sector. În timpul conferinței, Brian a fost întrebat despre poziția sa privind reglementarea criptocurrency în Statele Unite. Contextul? Asta având în vedere faptul că nu a existat o nouă lege de la Actul privind Valorile Mobiliare din 1993 și 1994.

Brian Armstrong, Coinbase: Zona cripto este o industrie reglementata in SUA

Brian Armstrong: Criptomonedele fac parte dintr-o industrie reglementata in SUA

El a continuat să spună că zona cripto este un fenomen global și că fiecare țară are o perspectivă diferită asupra acesteia. Potrivit lui, zona cripto este deja o „industrie reglementată” în Statele Unite.

Brian a declarat că Coinbase este una dintre puținele companii din New York. Coinbase a reusit sa obțina o licență Bit. In plus are platforma reglementată. Este privita ca un emițător de bani în mai multe state. El a spus că următoarea etapă este etapa de progres care ar da probabil o anumită claritate cu privire la noile token-uri care se creează și care generează bani.

Brian despre securitatea din zona cripto

Brian a continuat să spună că, de acum, nu este clar dacă aceste jetoane sunt clasificate drept produse de bază sau de securitate. Deși nu are o părere despre aceasta, Brian crede că este responsabilitatea lor de a fi o „resursă educativă”. Asta in cazul organismelor de reglementare și de a colabora cu aceștia pentru a modela regulamentul.

Directorul executiv al Coinbase a vorbit în continuare despre companiile de tehnologie care își adaugă tokenul pe platformă. Motivul? Deoarece au achiziționat recent un broker-dealer. El a explicat că firma a achiziționat brokerul-dealer deoarece consideră că un subset de jetoane vor fi titluri de valoare.

Opiniile lui Brian au fost puse la îndoială cu privire la modul în care platforma intenționează să adauge mai multe jetoane în viitor. De ce? Pentru ca asta ar avea un impact masiv asupra prețului. El a spus că, în cele din urmă, Coinbase va ajunge acolo pentru că vor exista sute de mărci în următorii câțiva ani.

„Da, nu cred că va exista vreodată un moment în care, cum ar fi, acum. Avem reguli de cripto deoarece criptocurrency se ramifică acum. Vorbim azi de atat de multe lucruri. Banii, eventualele acțiuni sau titluri de valoare, mărfurile, proprietatile, si alte lucruri ce tin de SUA”

BRIAN ARMSTRONG, CEO COINBASE: BULA CRIPTO DE AZI E LA FEL CU BULA DE INTERNET DIN 2001

Brian Armstrong, co-fondator și CEO al Coinbase, cea mai mare platformă de schimb valutar si cripto, a vorbit despre experiența sa și despre piața cripto în timpul unui interviu pentru Bloomberg.

Brian a vorbit în continuare despre prețul criptomonedelor, în principal despre prețul Bitcoin [BTC]. Stim toti momentul cand BTC era evaluat la 19700 USD în luna decembrie 2017 și valoarea curentă se invarte in jurul valorii de 6500 USD. Potrivit lui, criptomonedele se confruntă în prezent cu o serie de bule în corecție.

El a afirmat că au existat deja 4 – 5 bule în care prețul Bitcoin a crescut și a existat o „exuberanță irațională” și apoi prețul a fost corectat cu 60-70%. El a continuat să spună că de fiecare dată când ciclul se repetă, acesta se află la un nou plafon.

În timpul inițierii companiei în perioada 2012-2013, compania avea aproximativ 500 de utilizatori înscriși în fiecare zi, care au crescut treptat la 5000 și apoi la 50000 din cauza corecției de bule. Brian ra vorbit despre faptul ca bula cripto are multe similitudini cu bula de Internet din 2001.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!