Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Brian Armstrong: Coinbase este pentru cripto asa cum NASDAQ este pentru fiat

B

În timpul unui interviu acordat Bloomberg, Brian Armstrong, co-fondator și CEO al Coinbase, a remarcat că platforma de schimb Coinbase este  pentru criptomonede ca New York Stock Exchange [NYSE] și NASDAQ pentru actiuni si monede fiat.

Brian Armstrong: Coinbase este pentru cripto asa cum NASDAQ este pentru fiat

Povestea din spatele CoinBase

Armstrong a declarat că a inspirat găzduirea unui portofel Bitcoin [BTC] de la Gmail. Portofelul Bitcoin a fost primul produs lansat de Coinbase. După lansarea portofelului, a fost adăugată o nouă caracteristică pe Coinbase, care ar permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptocurrency, deoarece cererea pentru caracteristică a crescut pe platformă. El a adăugat că, în prezent, Coinbase are aproximativ 25 de milioane de clienți.

Celelalte produse oferite de Coinbase sunt un serviciu de custodie pentru investitorii instituționali și o firmă de administrare a activelor, care creează fonduri index sau ETF-uri. CEO-ul a spus că misiunea companiei este de a crea un sistem financiar deschis pentru lume.

Pentru a realiza acest lucru, primul lucru pe care ar trebui să-l urmărească este de a permite oamenilor din întreaga lume să-și primească banii din moneda fiat in criptomonede. De asemenea, el a declarat că vrea să fie legatura, sa fie liantul, pentru ca oamenii să obțină bani în spațiul criptocurrencyla nivel mondial.

Brian Armstrong despre viitorul cripto

El a spus că, odată ce compania va realiza acest lucru, ar schimba criptocurrency în faza de utilitate. Aceasta înseamnă că oamenii ar trebui să înceapă să utilizeze criptocurrency în viața de zi cu zi pentru a cumpăra diverse bunuri și servicii. Potrivit lui, faza de utilitate este „următoarea mare provocare” în ceea ce privește evoluția.

În prezent, Coinbase are doar 5 criptomonede listate pe platformă. Principalul motiv este că majoritatea criptomonedelor sunt noi și prezintă un risc mai mare, a afirmat el.

Potrivit lui Armstrong, unele cripto sunt escrocherii. Acest lucru a determinat compania să adopte o abordare curativă. CEO-ul a declarat că unul dintre obiectivele companiei este de a construi un produs care este cel mai de încredere în ceea ce privește securitatea și conformitatea și este ușor de utilizat.

BRIAN ARMSTRONG, CEO COINBASE: BULA CRIPTO DE AZI E LA FEL CU BULA DE INTERNET DIN 2001

CEO-ul Coinbase a povestit despre experiența sa în spațiul criptocurrency. A descris totul ca fiind un „haos organizațional”. Dar ca antreprenor a fost o „călătorie nebună”. El a spus că, în prezent, există aproximativ 1000 de angajați în companie, recrutari care s-au facut in ultimii șase ani.

Brian a vorbit în continuare despre prețul criptomonedelor, în principal despre prețul Bitcoin [BTC]. Stim toti momentul cand BTC era evaluat la 19700 USD în luna decembrie 2017 și valoarea curentă se invarte in jurul valorii de 6500 USD. Potrivit lui, criptomonedele se confruntă în prezent cu o serie de bule în corecție.

El a afirmat că au existat deja 4 – 5 bule în care prețul Bitcoin a crescut. A existat o „exuberanță irațională” și apoi prețul a fost corectat cu 60-70%. El a continuat să spună că de fiecare dată când ciclul se repetă, acesta se află la un nou plafon.

În timpul inițierii companiei în perioada 2012-2013, compania avea aproximativ 500 de utilizatori înscriși în fiecare zi. Acestia au crescut treptat la 5000 și apoi la 50000 din cauza corecției de bule. Brian ra vorbit despre faptul ca bula cripto are multe similitudini cu bula de Internet din 2001.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!