Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.14
-1.65%
2
XRP
XRP
$0.2893
-3.21%
3
Ethereum
Ethereum
$104.36
-3.59%
5
EOS
EOS
$2.224
-3.91%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.21
-3.18%
7
Litecoin
Litecoin
$30.756
-1.86%
8
TRON
TRON
$0.026471
-3.61%
9
Stellar
Stellar
$0.083501
-7.39%
11
Cardano
Cardano
$0.037417
-3.18%
13
Monero
Monero
$43.043
-2.52%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-2.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Browser-ul BRAVE testează tehnologia blockchain anti-ADs

B

Brave, browserul web al creatorului Javascript și co-fondatorul Mozilla, Brendan Eich, face un pas important spre cryptocurrency. Acesta vrea să folosească tehnologia blockchain pentru a aborda lucrurile diferit. Tot mai mulți oameni cred că este una dintre principalele probleme ale internetului este publicitatea.

Browser-ul BRAVE testează tehnologia blockchain anti-ADs

Într-o declarație făcută recent, Brave a anunțat că va începe un program de acces rapid care recompensează utilizatorii. Pentru recompensă aceștia pot folosi opțiunea de a se înscrie în anunțurile bazate pe dispozitive care nu urmăresc sau expun datele utilizatorilor unor terțe părți.

Browserul BRAVE vrea să revoluționeze piața

Browserul, care are peste 2,7 milioane de utilizatori activi lunar pe toate dispozitivele, blochează anunțurile în mod prestabilit. Atunci când sunt distribuite cu acord, utilizatorii vor primi 70% din veniturile brute ale anunțurilor, care vor fi plătite prin Baza de Atenție de bază Ethereum (BAT) și convertite automat în monedă locală prin Uphold.

BAT a fost inițial distribuit printr-o ofertă inițială de monede (ICO), iar utilizatorii au putut să  folosească protocolul anterior. Totul pentru a îndrepta editorii verificați direct pe zona care produce conținut de calitate.

„Modelul actual de publicitate exploatează utilizatorii și a erodat încrederea, precum și veniturile nete către editori și alți creatori”, a spus compania. „Considerăm că datele și atenția utilizatorilor dețin o valoare substanțială dacă sunt apărate vigilent pe dispozitivele utilizatorilor și că abordarea transparentă de difuzare a anunțurilor vor oferi utilizatorilor o cotă echitabilă”.

Testele sună promițător pentru Brave

Testele inițiale vor implica doar 250 de anunțuri preambalate.  Această listă a numărului de utilizatori implicați în proces va crește odată cu progresul programului pilot. Nu este clar când programul de recompense pentru anunțuri opționale va fi îmbinat în browserul standard Brave și pus la dispoziția tuturor utilizatorilor.

Cercetătorii potențiali ar trebui să fie conștienți de faptul că, spre deosebire de browserul normal Brave, vor fi schimbări. Altfel spus, platforma de testare va urmări activitatea de navigare. Ea va colecta date și va trimite jurnalele companiei Brave.

Prin acest proces compania să poată verifica eficacitatea algoritmilor de învățare a mașinilor care difuzează anunțuri. Utilizatorii se pot angaja voluntar pentru inițiativa pe forumurile oficiale Brave.

MICROSOFT ȘI ZONA DE BLOCKCHAIN

Microsoft a fost intotdeauna una dintre cele mai mari companii care i-au dat lui Bitcoin cotizațiile. Începând cu decembrie 2014, conținutul din magazinele Windows si Xbox ar putea fi cumparat în Bitcoin, iar acesta a fost făcut într-un moment în care adoptarea și recursul principal al Bitcoin era minim.

Acesta, desigur, a fost doar un indiciu spre metodele de plata alternative, iar Microsoft era flexibil față de nevoile clienților săi. Cu toate acestea, de atunci, și din moment ce blockchain a crescut, Microsoft a fost împins să fie în față.

Microsoft a identificat în mod evident puterea blockchain și potențialul său extins pentru aplicațiile perturbatoare în lumea afacerilor întreprinderilor. Compania dezvoltă acum aplicații de tip blockchain. Aceste aplicații nu sunt atât de strălucitoare ca unele dintre soluțiile propuse de companii, dar sunt la fel de practice.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!