Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.35
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2958
-4.32%
3
Ethereum
Ethereum
$106.63
-5.95%
4
EOS
EOS
$2.260
-5.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.53
-8.24%
7
Litecoin
Litecoin
$31.263
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027243
-6.55%
9
Stellar
Stellar
$0.087994
-8.28%
11
Cardano
Cardano
$0.038816
-5.79%
13
Monero
Monero
$43.723
-6.20%
14
IOTA
IOTA
$0.2598
-4.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Browserul Brave vrea sa permita operatiuni cu criptomonede pe Twitter si Reddit

B

CCN raportează că browserul web Brave, browser-ul centrat pe confidențialitate, lansat de co-fondatorul Mozilla, Brendan Eich și finanțat de o ofertă inițială de monede, intenționează să lanseze Reddit și Twitter conectat la sistemul de plăți native de cripto.

După activarea manuală a sistemului de plăți prin pagina de setări a browserului, utilizatorii vor putea să conecteze conturile lor de social media la wallet-urile pe bază de (BAT).

Browserul Brave vrea sa permita operatiuni cu criptomonede pe Twitter si Reddit

„Modelul va fi înclinat . Un utilizator îi place un tweet și poate da BAT la tweeter-ul respectiv și, eventual, tweet-ul înapoi pe care l-a apreciat” . Declaratia apartine companiei. Brave a adăugat că această facilitate va intra live pana la finalul acestui an.

Twitch si Youtube cooptate de Brave

După cum a raportat CCN, fluxurile Twitch și operatorii canalului YouTube, împreună cu proprietarii site-urilor web, se pot înregistra deja ca editori Brave. Asta le va permite să accepte plăți BAT de la spectatori, cititori sau fani. Utilizatorii care doresc să recompenseze editorii pentru conținut de calitate pot stabili manual contribuții lunare pentru site-urile individuale. Sau îi vor permite lui Brave să-și împartă contribuția lunară în mod automat în funcție de timpul petrecut consumat pe conținutul fiecărui editor.

Cu două luni în urmă, Brave – al cărui browser blochează anunțurile în mod implicit – a început să testeza o funcție care permite utilizatorilor să câștige cripto prin înscrierea în anunțuri bazate pe dispozitive care nu urmăresc sau expun datele utilizatorilor. Pe termen lung, Brave intenționează să permită utilizatorilor să câștige 70% din veniturile brute de publicitate ridicate prin acest sistem. Editorii vor primi, de asemenea, o parte din aceste venituri, în timp ce Brave va face și o mică reducere.

Cand vor fi puse in practica modificarile

Începând cu luna iulie, compania a raportat că browserul său avea 3 milioane de utilizatori lunari activi pe toate dispozitivele și a spus că se așteaptă să depășească marcajul de 5 milioane până la sfârșitul anului.

În mod firesc, Brave nu este singurul browser web care încearcă să integreze criptocurrency în serviciile sale de bază. Luna trecuta, Opera a anuntat ca va adauga un portofel nativ de la ethereum la versiunea Android a browser-ului sau. Iar in aceasta saptamana compania a descoperit ca utilizatorii vor putea sa lege portofelele mobile ethereum cu browserele DE desktop.

AVANTAJELE WALLET-ULUI OFERIT DE OPERA

Prin adăugarea unui portofel cripto direct în browser, am avoluat. Am eliminat necesitatea unor extensii complexe sau a unor aplicații separate„. Declaratia ii apartine lui Charles Hamel, conducătorul companiei. „Deschiderea browser-ului PC-ului pentru criptare marchează al doilea pas al Opera către crearea cripto și a mainstream-ului Web 3.0”.

Pentru a accesa funcția din browser-ul de desktop Opera, utilizatorii vor trebui mai întâi să descarce browserul mobil pe un dispozitiv Androi. Si apoi sa activeze portofelul nativ de criptare.

Apoi, ei pot conecta la browser-ul PC-ul lor prin scanarea unui cod QR. Pe lângă depozitarea token-urilor, portofelul funcționează ca un browser de aplicații descentralizate (dApp). Asta permite utilizatorilor să interacționeze cu dApps precum Augur și CryptoKitties fără a descărca manual extensiile.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!