Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Browserul Opera a implementat update-uri noi pentru wallet-ul de ETH

B

Browserul Opera permite in prezent ca wallet-ul compatibil ETH sa trimita catre apartinatori diferite criptomonede sau sa faca diferite operatiuni de tip criptocurrency. Altfel spus, utilizatorii pot trimite acum prietenilor lor CryptoKitties și alte colecții de tip criptocurrency, utilizând portofelul Ethereum încorporat în browser-ul web.

Browserul Opera a implementat update-uri noi pentru wallet-ul de ETH

Noi functionalitati pentru wallet-ul integrat in OPERA

Compania norvegiană de software, al cărei acționar majoritar este Bitmain, a anunțat că a adăugat suport pentru o listă de token-uri de la Ethereum, construite conform standardului ERC-721.

„Suntem mari fani ai colecțiilor. Acestea sunt lucruri digitale unice pe care le puteți deține în bloc și le puteți colecta în portofel. Credem că o parte din viața noastră se mișcă online, la fel și colecțiile noastre de lucruri. Credem că acesta este doar începutul acestei tendințe și că, pe măsură ce se îmbunătățește tehnologia și utilitatea, mai multe jocuri și alte servicii online vor adopta astfel de jetoane. De asemenea, vedem posibilitatea ca aceste jetoane unice să deblocheze accesul la conținut sau să verifice eligibilitatea pentru anumite servicii digitale. ”

Wallet-ul integrat in browser-ul Opera si protocoalele din spatele sau

Portofelul deja suportă atât jetoanele ETH, cât și ERC-20. Iar utilizatorii vor putea acum să dețină colecții Ethereum din aplicații descentralizate (dApps). Precum CryptoKitties, care le permite jucătorilor să cumpere, să vândă și să reproducă pisici digitale unice.

În timp ce MetaMask și alte portofele Ethereum bazate pe extensii oferă deja funcții similare, Opera observă că acesta este primul browser web care include un portofel nativ de criptare, care face disponibilă această caracteristică.

Pentru a crea un portofel, utilizatorii vor trebui să descarce versiunea Android a browserului Opera. Versiunea este încă în versiunea beta privată, dar este totuși accesibil pe scară largă printr-un program opt-in.

Cum functioneaza noile coduri implementate

Cheile private rămân stocate pe dispozitivul mobil, dar utilizatorii își pot conecta portofelele la browserul PC al firmei. Acest lucru permite utilizatorului să inițieze plăți și să interacționeze cu dApps pe PC.  Mai mult, ei vor trebui să semneze toate tranzacțiile pe dispozitivul mobil.

Opera a lansat pentru prima dată portofelul său de cripto în iulie. La puțin timp după ce compania Bitmain din China a plătit 50 de milioane de dolari. Motivul? Pentru a obține o participare de control în compania software.

BROWSERUL BRAVE VREA SA PERMITA OPERATIUNI CU CRIPTOMONEDE PE TWITTER SI REDDIT

CCN raportează că browserul web Brave, browser-ul centrat pe confidențialitate, lansat de co-fondatorul Mozilla, Brendan Eich și finanțat de o ofertă inițială de monede, intenționează să lanseze Reddit și Twitter conectat la sistemul de plăți native de cripto.

După activarea manuală a sistemului de plăți prin pagina de setări a browserului, utilizatorii vor putea să conecteze conturile lor de social media la wallet-urile pe bază de (BAT).

După cum a raportat CCN, fluxurile Twitch și operatorii canalului YouTube, împreună cu proprietarii site-urilor web, se pot înregistra deja ca editori Brave. Asta le va permite să accepte plăți BAT de la spectatori, cititori sau fani.

Utilizatorii care doresc să recompenseze editorii pentru conținut de calitate pot stabili manual contribuții lunare pentru site-urile individuale. Brave vrea să-și împartă contribuția lunară în mod automat. Dupa ce criteriu? In funcție de timpul petrecut consumat pe conținutul fiecărui editor.

Cu două luni în urmă, Brave – al cărui browser blochează anunțurile în mod implicit – a început să testeza o funcție care permite utilizatorilor să câștige cripto prin înscrierea în anunțuri bazate pe dispozitive care nu urmăresc sau expun datele utilizatorilor.

Pe termen lung, Brave intenționează să permită utilizatorilor să câștige 70% din veniturile brute de publicitate ridicate prin acest sistem. Editorii vor primi, de asemenea, o parte din aceste venituri, în timp ce Brave va face și o mică reducere.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!