Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Browserul Opera a lansat versiunea BETA a unui Wallet compatibil cu Android

B

Pe 11 iulie, Opera, binecunoscutul browser de internet, a anunțat lansarea unui Wallet de criptografie. Wallet-ul este compatibil pentru versiunea browserului de Android. Wallet-ul va suporta tranzacțiile cu Ethereum (ETH).

Browserul Opera a lansat versiunea BETA a unui Wallet compatibil cu Android

Opera pentru Android are acum un WALLET  încorporat destinat zonei cripto. Puteți să efectuați cu ușurință tranzacții și operațiuni în zona cripto și să descoperiți Web 3.0. Puteți să faceți asta chiar în browserul dvs. Aflați mai multe: http://opr.as/operaf1fcd „. Așa arata anuntul oficial al companiei.

Browserul OPERA isi extinde operatiunile în zona de cryptocurrency

Cea mai recentă lansare a lui Opera aduce un wallet pentru criptomonede simplu si ușor de utilizat. Noua versiune de acum este accesibilă în versiunea beta și funcționează bine cu browserul.

Acest lucru implică faptul că Opera are 322 milioane de clienți de bază. Astfel, toate etapele de implementare nu vor avea nevoie de o introducere. Vorbim practic de acele extensii care se integrează în timp. Opera o sa sumarizez operațiunile  care se ocupă cu plăți de criptocurrency pe telefoanele mobile.

Anul trecut dezvoltatorii au implementat un cadru de securitate. Aceasta direcționează faptul că Opera cu noul sau portofel de criptografie poate fi mai ușor de folosit decât altele. Browserul Opera este primul browser care introduce sistemul de wallet al criptocurrency.

OPERA a construit un wallet compatibil cu ANDROID

Opera depinde de sistemul de operare Android [OS] pentru a oferi protecție și zone de siguranță. Asta pentru a semna tranzacțiile din portofelul Crypto. Acesta este un punct in plus pentru clienți. De ce? Asta inseamna că ei nu trebuie să facă noi coduri PIN sau parole pentru a utiliza portofelul. Totul este integrat in browser. Iar browserul e sincronizat perfect cu ANDROID. Asta inseamna ca toate operatiunile de securitate se transfera automat si catre browser.

Daca ai un telefon pe care l-ai securizat cu amprenta sau identificare faciala, asta va fi un element de siguranta si pentru operatiunile din browser de pe telefonul cu Android.

În prezent, versiunea BETA a aplicației Opera pe Android acceptă doar token-urile Ethereum [ETH] ERC20 și ERC721. Dezvoltatorii au declarat că vor să adauge în continuare sprijin și pentru alte criptomonede în viitorul apropiat.

Portfoliul cripto al Opera are multe surprize

Portofoliul Crypto al lui Opera însoțește în plus suportul integrat pentru API-ul Ethereum Web3, care ar putea spori așteptările care vor stimula realizarea aplicațiilor descentralizate [dApps].

Șeful Opera Crypto, Hamel, afirmă, de asemenea, că „devenind primul browser major pentru deschiderea la Web 3.0, dorim să contribuim la îmbunătățirea accesibilității internetului viitorului”. Grupul are încredere că acest lucru va accelera schimbarea formelor digitale de bani de la teorie și riscuri până la utilizarea lor pentru plăți și schimburi reale în viața de zi cu zi a utilizatorilor noștri „.

LEDGER A VÂNDUT UN MILION DE WALLET-UR ÎN 2017. SAMSUNG ȘI GOOGLE INTERESATE

Ledger, producătorul și dezvoltatorul portofelului de hardware cripto, a vândut mai mult de 1 milion de wallet-uri în 2017. Compania a înregistrat un profit de 29 milioane de dolari. Într-un interviu acordat Forbes, președintele Ledger, Pascal Gauthier, a declarat că lipsa unor platforme sigure pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a semna tranzacții pe blocul public immutabil a determinat creșterea cererii de portofele Ledger.

La începutul anului 2018, Ledger a câștigat 75 milioane de dolari, condusă de investitorul în tehnologii în stadiu incipient, miliardarul Tim Draper și fondurile Draper Venture Network.

Runda de finanțare Seria B a lui Ledger a fost un impuls semnificativ din runda anterioară de finanțare Seria A care a închis o investiție de 7 milioane de dolari. După ce a înregistrat un profit anul trecut cu rezultate financiare impresionante, Ledger este pregătit să ridice încă o finanțare în valoare de cateva milioane de dolari în acest an.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!