Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bursa de la MOSCOVA vrea să facă schimb de informații despre ICO

B

Bursa de la Moscova (MOEX) intenționează să facă schimb de informații despre ofertele inițiale de monede (ICO), a declarat directorul executiv Alexander Afanasiev pentru Reuters, preluat de coindesk.

xrp

Bursa dezvoltă în prezent o platformă pentru publicarea datelor de vânzare cu token-uri și intenționează să o lanseze în cursul acestui an, a afirmat Afanasiev. Schimbul nu va conține direct token-uri, ci va furniza descrieri pentru anumite token-uri și detalii despre ICO pentru investitori.

BURSA DE LA MOSCOVA ESTE INTERESATA DE ICO SI CRYPTOCURRENCY

De asemenea, schimbul poate emite produse futures pentru ICO, dacă există o cerere, a afirmat Afanasiev, adăugând că „acum lucrăm la o posibilă structură a unor astfel de contracte futures”.

Este interesat faptul că aceste declarații și acțiuni vin după recentele afirmații ale președintelui Putin. În ansamblu, Rusia este prudentă în ceea ce privește zona de cryptocurrnecy și reglementările privind blockchain-urile.

Autoritățile financiare sprijină în principal utilizarea largă a blockchainului și a agențiilor de aplicare a legii înclinate să interzică orice operațiuni ilicite. Acum, două legi care introduc terminologia de bază și regulile de supraveghere își așteaptă rândul în Duma de Stat sau în parlamentul rus.

Președintele Vladimir Putin a declarat, în timpul unei apariții la un program național de televiziune, că Rusia ar trebui să exploreze oportunitățile din jurul blockchain-urilor și, eventual, să o folosească pentru a „evita diverse limitări în comerțul financiar global”, după cum a raportat anterior CoinDesk.

PUTIN : RUSIA NU SE POATE GÂNDI LA CRIPTOMONEDE DIN CAUZA CRIZEI FINANCIARE

Cu toate acestea, Putin crede că Rusia nu poate avea încă propriile tranzacții în zona de cryptocurrency. Rusia nu e pregătită să emită o criptomonedă proprie. Motivul? Criza financiară din țară.  Mai mult decât atât, Rusia este o țară cu un teritoriu vast și o criptomonedă nu poate fi deținută de un stat centralizat, deoarece asta îi depășește frontierele. Putin a vorbit puțin și despre practicile de mining după Bitcoin.  Acesta a declarat că Rusia nu reglementează practica, și o tratează foarte atent.

În ceea ce privește criptarea banilor ca formă de plată, cum ar fi criptomonedele, Putin a menționat că, deși experții spun că Japonia a adoptat parțial criptomoneda ca plată, asta nu va funcționa în alte țări.

„Relația Băncii Centrale a Federației Ruse cu zona de criptocurrency  este o relație tehnică. Instituția consideră că operațiunile de tip cryptocurrency nu sunt nici un mijloc de plată, nici un depozit de valoare. Cryptocurrency este un sistem, un concept care nu este susținut de nimic. Trebuie ca totul să fie privit cu precauție, cu grijă.”, a mai adăugat liderul de la Kremlin.

Putin a adăugat că Rusia trebuie să țină cont de nou. Trebuie să înțeleagă acest „fenomen care se dezvoltă în lume”. Motivul? Pentru a determina modul în care Rusia poate participa la procesele ce țin de cryptocurrency.

RUSIA ȘI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Aceasta este cea de-a 16-a întâlnire în direct a lui Putin. Este un eveniment anual de televiziune live. Cu aceasta ocazie i se permite publicului rus să-i solicite președintelui răspuns la diferite întrebări. Întrebările sunt cunoscute în general. Întrebările sunt verificate în prealabil pentru a nu aborda anumite probleme din politicile interne și externe ale Rusiei.

Stirea completa aici.

Sursa: www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!