Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bursa de Valori din Abu Dhabi interesată de blockchain

B

Bursa de Valori Abu Dhabi a încheiat un parteneriat cu Equifax. Vorbim de o companie fintech din Marea Britanie. O companie care oferă servicii de tehnologie de tip blockchain pentru piețele de capital.

Bursa de Valori din Abu Dhabi interesată de blockchain

Equichain va consilia ADX (Abu Dhabi Trade Market) pe cea mai bună modalitate de a utiliza noile tehnologii, inclusiv zona de blockchain, pentru a spori eficiența operațională a schimbului în ceea ce privește viteza și securitatea tranzacțiilor.

Zona Arabiei tot mai atrasă de cryptocurrency

Directorul executiv al ADX, Rashed Al Blooshi, a declarat mai multe.

„Schimbul deschis cu Equichain și membrii grupului de lucru ne va permite să identificăm și să testeze noi aplicații ale tehnologiei blockchain. Motivul? Vrem sa sporim viteza și securitatea tranzacțiilor. Vorbim de piața de capital în beneficiul investitorilor”.

Multe piețe de capital din Golful Arabiei iau în considerare tehnologiile de blockchain. Tehnologiile fintech pentru logistica și operațiuni sunt extrem de importante., Motivul? Exista un trend de adoptare a blockchain-urilor care câștigă mai multă tracțiune la nivel mondial.

Guvernele din regiunea bogată în petrol au identificat fintech-ul ca mijloc de diversificare. De la industriile tradiționale pe bază de hidrocarburi, care ar putea avea zilele lor numerotate, deoarece ecologismul se așteaptă la noi soluții pentru a furniza combustibil pentru încălzire și transport – o economie bazată pe cunoaștere și întreprinderi digitale poate fi răspunsul. Guvernele din Emiratele Arabe Unite, Kuwait și Bahrain au elaborat deja noi reglementări pentru industria fintech.

Viitorul sună bine pentru Orientul Mijlociu

ADX este cea de-a treia bursă din lume și prima din regiunea Orientului Mijlociu. Ea a decis să adopte blockchain-uri după ce deja folosește tehnologia distribuită a cărților pentru serviciile de votare electronică pentru adunările generale anuale ale companiilor sale cotate. Asta a declarat Al Blooshi .

„Scopul acestei inițiative strategice este de a conecta perfect cele două capete ale spectrului de investiții instituționale prin tehnologia blockchain. Vrem astfel ca unele dintre straturile intermediare care fac parte din ciclul comercial sa fie eliminate. Astfel permitem în același timp operatorilor să redefinească și să extindă domeniul de aplicare al produselor”.

Equifax și povestea din spatele ei

Equifax are sediul în Londra și administrează două grupuri care sunt disponibile doar prin invitație.  Unul pentru investitori instituționali și unul pentru furnizorii de infrastructură de piață precum bursele de valori. Blockchain ar putea contribui la simplificarea ciclului de tranzacționare și la creșterea eficienței proceselor de schimb.

ADX se va alătura celui de-al doilea grup, care include și fintech și industria serviciilor financiare. Declarația a anunțat că grupul va „explora aplicațiile platformelor și produselor Equifax.

ADX va fi un partener în cadrul grupului și, ca atare, va lucra îndeaproape cu alți parteneri pentru a împărtăși cunoștințele și experiențele legate de utilizarea tehnologiei blockchain în industrie.

Arhiva Marii Britanii interesată de blockchain

Arhivele Naționale (TNA), înregistratorul oficial al guvernului britanic, investighează folosirea blockchainului pentru arhivarea de înregistrări şi alte materiale valoaroase. Proiectul de cercetare, numit Arhanghel, este condus de Universitatea din Surrey și implică parteneri precum Institutul Open Data dar şi alţi ingineri şi specialişti din zona de crypto curreny şi IT.

Restul informatiei aici

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!