Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Bursa de Valori din Elvetia este pregătită pentru operațiuni de crypto-exchange

B

SIX Group, compania-mamă a principalei burse de valori din Elveția, a arătat că este „deschisă” posibilității de a oferi servicii de tranzacționare cu criptomonede pe platforma sa de tranzacționare digitală.

Bursa de Valori din Elvetia este pregătită pentru operațiuni de crypto-exchange

Platforma, aflată încă în curs de dezvoltare, urmează să fie lansată până la jumătatea anului 2019, a declarat purtătorul de cuvânt al SIX Group pentru publicația Swissinfo.

ELVEȚIA interesată de blockchain și cryptocurrency

Grupul Elvețian de Infrastructură și Schimb (SIX) operează cea mai mare piață de valori din țară și intenționează să lanseze o platformă „complet reglementată” pentru tranzacționarea activelor digitale până la jumătatea anului 2019.

Serviciul este prevăzut să ofere o gamă completă de servicii, inclusiv consultanță inițială pentru oferirea de monede (ICO). Vorbim aici de acele ICO care nu sunt clasificate drept titluri de valoare.

În interviul cu Swissinfo, purtătorul de cuvânt al SIX Group, Stephan Meier, a afirmat că există o „nevoie reală” pentru stabilirea „transparenței și răspunderii în lumea cripto”. Potrivit lui Meier, acest lucru ar aduce beneficii atât întreprinderilor, cât și investitorilor. Toți acești participanți la piețele tradiționale vor să facă la un moment dat trecerea spre zona cripto.

Cum se vor desfășura lucrurile pe platformă

Meier a clarificat faptul că SIX Group nu a luat încă o decizie cu privire la „ce produse specifice vor fi oferite pentru listare și tranzacționare” pe platforma viitoare. El a menționat că problema despre tranzacționarea prin cripto este încă „deschisă”.

El a completat prin faptul că societatea se află într-un proces de transformare.

„Ne aflăm, din punct de vedere tehnic, în punctul în care ne gândim la diverse active digitale. Ne preocupă modul în care vrem să le integrăm în platformă.  Meier a subliniat faptul că fiecare activ digital va fi supus unui „proces de due diligence” înainte de a fi adăugat.

Stephan Meier a susținut, de asemenea, că societatea „dorește să construiască o punte între serviciile financiare tradiționale și comunitățile digitale”. El a subliniat faptul că grupul SIX lucrează în „consultare strânsă” cu autoritățile de reglementare pentru a afla ” dacă mai sunt necesare adăugări la actualul cadrul legal.

La începutul acestei săptămâni, Elveția a fost raportată ca a doua țară „cea mai favorabilă” pentru ICO din punct de vedere al fondurilor ridicate, depășind doar performanța din partea S.U.A.

VITALIK BUTERIN: PLATFORMELE CENTRALIZATE DE EXCHANGE SPER SĂ ARDĂ ÎN IAD

Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a declarat că ar dori să vadă platformele centralizate de exchange de criptomonede dispărute. „Mi-aș dori să ară în iad cât mai mult și mai curând posibil”.  El a făcut aceste declarații surprinzătoare în timp ce vorbea la evenimentul TC Sessions Blockchain 2018 din localitatea Zug,  din Elveția.

Declarația lui Vitalik Buterin a venit în contextul unei întrebări din partea presei.

,,Personal, cred cu siguranță și sper ca platformele centralizate de exchange să ardă în iad. Cât mai mult și mai curând posibil. În practică, în special în ceea ce privește criza de la fiat la cripto, este foarte dificil de descentralizat. De ce? Deoarece, în cele din urmă, totul are legătură încă cu lumea fiat. Iar lumea fiat este cea care are doar intrări centralizate.

Există servicii valoroase care sunt furnizate acolo șși care sunt foarte greu de descentralizat. Știu asta. Dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc altceva. Și chiar cred în asta.” A explicat Vitalik Buterin,

Vorbim de ceva lipsit de înregistrare, de interfețe web și deschideri de cont. În opinia sa, lumea criptată va vedea tot mai multe astfel de schimburi descentralizate.

Restul informațiilor aici

Sursa: cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!