Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,446.27
-1.86%
2
XRP
XRP
$0.2916
-2.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.25
-3.60%
5
EOS
EOS
$2.230
-4.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.80
-5.17%
7
Litecoin
Litecoin
$30.813
-2.31%
8
TRON
TRON
$0.026975
-0.60%
9
Stellar
Stellar
$0.085408
-6.06%
11
Cardano
Cardano
$0.037895
-2.47%
13
Monero
Monero
$43.342
-3.03%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cambridge FX interesat tot mai mult de produsele RIPPLE

C

La începutul acestui an, Ripple a anunțat că Cambridge FX, o filială a FLEETCOR, a testat xCurrent pentru a mobiliza tehnologia curentă pentru plățile transfrontaliere. Recent, Mark Frey, Chief Operating Officer al Cambridge FX, a vorbit despre utilizarea tehnologiei. El a explicat cum poate îmbunătăți Ripple și serviciile emergente viteza de transfer.

Cambridge FX interesat tot mai mult de produsele RIPPLEDupă cum se precizează în comunicatul de presă original, Cambridge FX consideră că reducerea costurilor de tranzacție și a vitezei nu va fi posibilă pentru oricine și oricând.

Cambridge FX față în față cu noile provocări

„Blockchain-ul ca și concept este o tehnologie interesantă, este un alt mijloc prin care putem transmite informații și efectua plăți în întreaga lume. Ne-am obisnuit cu codul Swift să fie folosit la plăți între bănci în întreaga lume, în timp ce se întâmplă inovații în jurul nostru. Totul se schimbă. Totul se îmbunătățește.  Și tehnologia feroviară a avansat. Totul se tranformă. Totul. Și așa noi caracteristici și beneficii ies la lumină. Chiar dacă ritmul schimbării este relativ lent, schimbarea există.”

Compania, care procesează anual peste 25 de miliarde de dolari plăți transfrontaliere, se concentrează pe construirea de conexiuni în interiorul țării prin intermediul rețelelor de compensare.

Cambridge FX intenționează, de asemenea, să folosească cele mai noi tehnologii pentru a face plățile transfrontaliere fără probleme și fără fricțiune. Este interesant de notat că nu doar au testat xCurrent, ci au folosit și alte produse din portofoliul Ripple.

Cambridge este tot mai atrasă de portofoliul de soluții digitalizate oferite de Ripple

„Cambridge va testa extinderea procesării bazate pe blockchain, pentru a include utilizarea activelor digitale XRP, Ripple (criptocurrency) și software-ul XRP Ledger cu care lucrează. Toate fac parte din serviciul de lichiditate xRapid powered by Ripple.

Frey a afirmat că „se întâmplă schimbări care se pot vedea în mod real și tangibil”. De asemenea, a declarat că experimentează tehnologii care pot muta bani în „minute sau mai puțin de o oră”.

„Într-o chestiune de urgență, putem muta banii instantaneu într-un format lipsit de fricțiune. Va dura mult timp pentru a înlocui sistemul actual, dar începe deja să se întâmple. Vom testa tehnologia XRP în diferite tipuri de construcții. ”

El a declarat că va alege produsul cel mai potrivit pentru clienții săi, deoarece este o afacere „orientată spre client”. El a spus că Cambridge va „testa tehnologia și le va folosi pentru clienții”.

UNODAX INTRODUCE 4 PERECHI DE TRANZACȚII CRIPTO-CRIPTO PE BAZĂ de XRP

Platforma Unodax face o mișcare interesantă pe piață. A introdus patru noi perechi de tranzacții de tip cripto-cripto și toate folosesc Ripple (XRP) ca monedă de bază. Cele patru perechi sunt – LiteCoin/XRP; BTG / XRP; FUN / XRP; ZIL / XRP.

Unodax este una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede ale țării. A  anunțat azi noile perechi de tranzacționare de tip cripto-cripto.

Banca Centrală de Rezervă a Indiei este banca centrală a țării și a aplicat recent o circulară tuturor instituțiilor aflate sub jurisdicția sa. Circulara în cauză a cerut acestor instituții să nu mai ofere servicii pentru startUP-urile și companiile care se ocupă de zona de cryptocurrency. Acest lucru lasă comercianții indieni fără o modalitate de a-și retrage investițiile de până acum.

Soluția oferită de platformele de exchange din India este de genera perechi de cripto-cripto. Acest lucru permite investitorilor să-și lichideze monedele prin soluții de tranzacționare Bitcoin de tip over-the-counter [OTC]. Restul informatiilor aici!

 

 

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!