Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,437.74
-1.51%
2
XRP
XRP
$0.2904
-2.97%
3
Ethereum
Ethereum
$104.58
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.226
-3.91%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.25
-3.76%
7
Litecoin
Litecoin
$30.804
-1.81%
8
TRON
TRON
$0.026504
-3.13%
9
Stellar
Stellar
$0.084234
-6.71%
11
Cardano
Cardano
$0.037595
-2.89%
13
Monero
Monero
$42.778
-3.28%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.80%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cardano: Wall Street va aduce mii de miliarde de dolari în zona cripto

C

Charles Hoskinson, co-fondatorul Cardano și co-fondator al companiei Ethereum, a scris pe Twitter că Wall Street va aduce în viitor mii de miliarde de dolari în lumea cripto. Declarația sa a venit în contextul în care toate criptomonedele au scăzut, iar plafonul pieței de cripto a pierdut aproape 13 miliarde de dolari.

Cardano: Wall Street va aduce mii de miliarde de dolari în zona cripto

,,Ceea ce pare adesea pierdut în zona de criptocurrency este doar un val. După următorul val de reglementare, Wall Street o să apară până  la urmă ,,la petrecere” cu toată piața lor capital. Vorbim de zeci de mii de miliarde de dolari care vor intra în spațiu în cele din urmă. Viitorul este luminos”. A declarat Charles pe Twitter.

Charles Hoskinson vrea să liniștească piața de cripto

Hoskinson a încercat să-i liniștească pe investitorii în criptomonede. El susține că viitorul va arăta mult mai bine în comparație cu situația actuală. În prezent, Hoskinson călătorește la Tokyo pentru a participa la Conferința despre Blockchain din Japonia în 2018, în calitate de invitat.

Este interesant de urmărit câteva aspecte. Există deja companii și comercianți de pe Wall Street  care se încălzesc până la ideea de cryptocurrency. Mike Novogratz, fostul director executiv al Wall Street și CEO al Galaxy Digital Capital Management, a declarat recent că a fost „aproape iresponsabil” să evite investiția în criptocurrency. Novogratz lucra la Goldman Sachs înainte de a investi 10% din averea sa pe piața de criptomonede. Luna trecută, un alt director Goldman Sachs, Richard Kim, a părăsit Wall Street pentru a se alătura Galaxy Digital.

Chiar și Bart Smith, criticul „Wall Street Crypto King” al CNBC, consideră că, odată ce vor fi introduse reglementări adecvate, investitorii instituționali vor începe să investească în industria criptocurrency.

Ce surprize ne așteaptă din zona Wall Street?

Hoskinson ar putea să nu fie complet surprins de valorile în schimbare ale pieței cripto. În ianuarie 2018, el a prezis că piețele cripto ar întâmpina o corecție a prețurilor, precum și o consolidare. El a adăugat că acest lucru ar elimina proiectele care nu au fost construite cu modele de afaceri puternice sau au avut obiective nerealiste.

Dezvoltatorul este în prezent directorul executiv al companiei tehnologice Input Output HK. Sub firmă, împreună cu alți membri ai echipei, a creat platforma Cardano. Este cea de-a șaptea cea mai mare criptomonedă, dar a scăzut și ea în valoare încă din luna ianuarie a acestui an. În prezent Cardano se scaldă în jurul valorii de 0,126 USD, în scădere cu aproape 9,38%.

VALOAREA PIEțEI CRIPTOMONEDELOR POATE FI DE 40$ TRILIOANE

Fondatorul fondului Pantera Capital a făcut declarații șoc. El crede ca plafonul pietei de cripto poate fi intr-o zi în valoare de 40 de trilioane de dolari. Declarația îi aparține lui Dan Morehead, care este si CEO-ul firmei.

Pentru ca plafonul pietei de criptomonede sa atinga 40 de trilioane de dolari, va trebui să creasca. Cu cat? Cu aproximativ 10.000 la suta fata de nivelul actual.

Pantera a emis recent doar cea de-a patra recomandare comerciala privind Bitcoin in istoria sa de sapte ani. Ei sustin ca BTC a inregistrat un semnal de cumparare dupa scaderea sub media mobila de 200 de zile.  Mai multe informatii aici

 

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!