Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,466.14
-3.57%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.90%
3
Ethereum
Ethereum
$105.14
-8.14%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.25%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.50%
7
Litecoin
Litecoin
$30.781
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026475
-9.68%
9
Stellar
Stellar
$0.087545
-9.01%
11
Cardano
Cardano
$0.038442
-7.09%
13
Monero
Monero
$43.388
-6.59%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cel mai mare pool din lume de Bitcoin lanseaza operatiuni de mining pentru ETH

C

BTC.com, care a produs 21% din totalul BTC nou-minate în ultimele 12 luni și care în prezent reprezintă mai mult de 16% din totul de bitcoin, a anunțat că a deschis un bazin de minining pentru ETH. Ce inseamna asta pentru piata?

Cel mai mare pool din lume de Bitcoin lanseaza operatiuni de mining pentru ETH

De la Bitcoin la ETH. Ce se va intampla cu Bitcoin?

Noul pool va susține inițial atât clasa ETH, cât și cea de ETC (Clasic Ethereum), iar utilizatorii vor avea capacitatea de a schimba între cele două cripto pentru a spori rentabilitatea.

Deoarece contractele sunt percepute pe linii de coduri executate și minerii sunt recompensați pentru hash dedicat folosind GHOST, Ethereum oferă mai multe stimulente de recompensă diferite pentru a contribui la puterea hash în rețea„, a declarat Zhuang Zhong, directorul bazinului minier al BTC.com.

„Sperăm să extindem rețeaua Ethereum prin transmiterea acestor recompense prin sistemul nostru FPPS. Motivul? Pentru a oferi cele mai bune marje de recompensă împreună cu dezvoltarea produselor noastre. Asta inseamna ca ne așteptăm ca operațiunile miniere să crească la 12% din totalul ETH-urilor în următoarele 12 luni „.

BTC.com in context

BTC.com este una dintre cele două bazine miniere deținute de Bitmain, producătorul dominant al hardware-ului minier ASIC. La începutul acestui an, Bitmain a lansat primele ASIC-uri compatibile cu algoritmul de extracție Ethash, care anterior a fost exploatat în principal cu chips-uri GPU de uz general.

Anunțul a determinat o dezbatere aprinsă în cadrul comunității Ethereum cu privire la faptul dacă criptarea ar trebui să fie însoțită de rezistența ASIC. În special, BTC.com a mai spus că nu este îngrijorată de tranziția planificată a lui Ethereum la Casper, un algoritm de consens al Proof-of-Stake (PoS), care va înlocui modelul său actual de consens, fiind asigurat de Proof of Work (PoW) algoritmul Ethash.

Comentând planurile BTC.com pentru momentul în care Ethereum începe migrarea către PoS, Zhuang Zhong a spus: „Tehnologia ne permite să găzduim o piscină minieră în modul PoS. Aceasta va crește complexitatea pentru a proiecta o astfel de piscină, deoarece minerii trebuie să depoziteze eterul în bazinul minier. Dar avem o mulțime de experiențe practice. Cu ce? Cu portofelul și contractele inteligente de la Ethereum. Asta pentru a face posibilă o piscină minieră PoS „.

OPERA ADUCE UN WALLET NATIV PENTRU ETHEREUM DIRECT IN BROWSER-UL WEB DE DESKTOP

Opera aduce portofelul Ethereum încorporat în browserul PC. E oficial. Compania din Oslo a făcut anuntul recent. Motivul update-ului? Oficialii Opera au vorbit despre „interesul puternic” și un „răspuns covârșitor pozitiv” la beta-ul privat pentru browserul de mobil. Acesta deja dispune de un wallet ethereum încorporat.

Prin adăugarea unui portofel cripto direct în browser, am eliminat necesitatea unor extensii complexe sau a unor aplicații separate„. Declaratia ii apartine lui Charles Hamel, conducătorul companiei. „Deschiderea browser-ului PC-ului pentru criptare marchează al doilea pas al Opera către crearea cripto și a mainstream-ului Web 3.0”.

Pentru a accesa funcția din browser-ul de desktop Opera, utilizatorii vor trebui mai întâi să descarce browserul mobil pe un dispozitiv Android și să activeze portofelul nativ de criptare.

Apoi, ei pot conecta la browser-ul PC-ul lor prin scanarea unui cod QR. Pe lângă depozitarea token-urilor, portofelul funcționează ca un browser de aplicații descentralizate (dApp). Asta permite utilizatorilor să interacționeze cu dApps precum Augur și CryptoKitties fără a descărca manual extensiile.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!