Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Charles Hoskinson: GOOGLE este interesat de Cardano

C

Charles Hoskinson, creatorul CARDANO, se plânge că proiectul său devine nedrept de neglijat de către mass-media. Criptomoneda Cardano  este a opta cea mai mare din lume, după volumul de tranzacții și Market Cap. Potrivit ccn, cardano a atras atenția uneia dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume – Google.

Charles Hoskinson: GOOGLE este interesat de Cardano

GOOGLE VREA CARDANO. DE CE ARE NEVOIE DE O CRIPTOMONEDĂ?

Hoskinson, co-fondator și co-creator al firmei de dezvoltare de blocuri IOHK, a fost recent invitat la sediul Google din Londra pentru a prezenta angajaților criptomoneda Cardano. Acesta  a fost pus să răspundă întrebărilor legate de protocolul Ouroboros.

Sesiunea, a cărei transcriere a fost publicată pe blogul IOHK, l-a surprins pe Hoskinson și pe Directorul de Inginerie Duncan Coutts într-un schimb de idei. Pe blog apar informații interesante din zona de deep background cu privire Cardano. Tot în articolul precizat anterior este prezentată viziunea pentru industria blockchain-urilor.

Hoskinson a spus angajaților Google că el crede că criptomoneda Cardano poate să facă diferența în zona de cryptocurrency. Dacă aurul și moneda fiat simbolizează bogăția, ar fi trebuit să fie mai mult sau mai puțin interschimbabile.

GOOGLE A AVUT DISCUȚII ȘI CU VITALIK BUTERIN, fondatorul Ethereum

Așa cum a raportat CCN, un recrutor Google a ajuns la co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, în legătură cu preluarea unui loc de muncă la companie. Zvonurile au arătat că conglomeratul tehnic trebuie să lucreze la dezvoltarea propriilor criptocmonede sau cel puțin la un proiect de blockchain.

Paradoxal, Google este una dintre marile companii de tehnologie din lume care a optat pentru interzicerea reclamelor legate de criptomonede. Motivul? Totul ca răspuns la proliferarea ofertelor de tip ICO.

Facebook, care de asemenea, a interzis anunțurile de tip criptocurrency (dar a abrogat interdicția), a creat o echipă care a urmărit cercetarea blockchain. Această inițiativă implică, în mod obișnuit, discuții la nivel înalt cu privire la dezvoltarea și emiterea de criptomonede.

CARDANO: WALL STREET VA ADUCE MII DE MILIARDE DE DOLARI ÎN ZONA CRIPTO

,,Ceea ce pare adesea pierdut în zona de criptocurrency este doar un val. După următorul val de reglementare, Wall Street o să apară până  la urmă ,,la petrecere” cu toată piața lor capital. Vorbim de zeci de mii de miliarde de dolari care vor intra în spațiu în cele din urmă. Viitorul este luminos”. A declarat Charles pe Twitter.

El susține că viitorul va arăta mult mai bine în comparație cu situația actuală. În prezent, Hoskinson călătorește la Tokyo pentru a participa la Conferința despre Blockchain din Japonia în 2018, în calitate de invitat.

Este interesant de urmărit câteva aspecte. Există deja companii și comercianți de pe Wall Street  care se încălzesc până la ideea de cryptocurrency. Mike Novogratz, fostul director executiv al Wall Street și CEO al Galaxy Digital Capital Management, a declarat recent că a fost „aproape iresponsabil” să evite investiția în criptocurrency.

Novogratz lucra la Goldman Sachs înainte de a investi 10% din averea sa pe piața de criptomonede. Luna trecută, un alt director Goldman Sachs, Richard Kim, a părăsit Wall Street pentru a se alătura Galaxy Digital.

Chiar și Bart Smith, criticul „Wall Street Crypto King” al CNBC, consideră că, odată ce vor fi introduse reglementări adecvate, investitorii instituționali vor începe să investească în industria criptocurrency.

CE SURPRIZE NE AȘTEAPTĂ DIN ZONA WALL STREET?

Hoskinson ar putea să nu fie complet surprins de valorile în schimbare ale pieței cripto. În ianuarie 2018, el a prezis că piețele cripto ar întâmpina o corecție a prețurilor, precum și o consolidare. El a adăugat că acest lucru ar elimina proiectele care nu au fost construite cu modele de afaceri puternice sau au avut obiective nerealiste. Restul informațiilor aici. 

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!