Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,446.27
-1.86%
2
XRP
XRP
$0.2916
-2.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.25
-3.60%
5
EOS
EOS
$2.230
-4.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.80
-5.17%
7
Litecoin
Litecoin
$30.813
-2.31%
8
TRON
TRON
$0.026975
-0.60%
9
Stellar
Stellar
$0.085408
-6.06%
11
Cardano
Cardano
$0.037895
-2.47%
13
Monero
Monero
$43.342
-3.03%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Charles Hoskinson: Google nu mai e interesat de CARDANO

C

Charles Hoskinson, fostul CEO al companiei Ethereum și fondatorul Cardano, a ținut o ședință surpriză pe 7 iulie 2018. În timpul sesiunii, Charles a abordat diverse întrebări adresate de comunitatea Cardano, inclusiv ideea unui parteneriat Google-Cardano .

Charles Hoskinson: Google nu mai e interesat de CARDANO

Posibilitatea de parteneriat Google-Cardano a început să se contureze în momentul în care chipa IOHK a publicat transcrierea întâlnirii pe blogul lor oficial pe 28 iunie 2018. Potrivit transcrierii publicate de IOHK, Charles și echipa Google au discutat diverse subiecte legate de Cardano.

Charles Hoskinson: Nu există niciun parteneriat între Google și Cardano

Fondatorul Cardano clarifică faptul că nu există niciun parteneriat cu Google. El a spus că întâlnirea inițială ar fi trebuit să fie ținută în Irlanda, dar mai târziu a fost chemat la biroul din Londra și acolo au acoperit o serie de întrebări legate de criptocurrency, tehnologia lui Cardano și rolul jucat de IOHK.

Charles a mai adăugat că a avut o discuție cu Google în legătură cu lansarea unor tehnologii din sfera blockchain. Google a spus nu deoarece transcrierile unor soft-uri noi necesită mult timp. Echipa a lucrat la diferite programe timp de o lună și a lansat transcrierea. Eliberarea transcrierii în public a unor programe a dus la speculația unui posibil parteneriat Google.

„Google este o companie multinațională. Este una dintre cele mai mari companii din lume. Ei au oameni de știință fenomenali care lucrează la Google. Au criptografi de renume mondial. Dacă Google intenționează să își facă o criptomonedă, Google nu are nevoie să colaboreze cu Ethereum, Bitcoin sau Cardano. O să meargă înainte și să-și facă propriul blockchain.

El a concluzionat spunând că Google ar merge pe propriile sale căi și va face propriul blockchain la un nivel înalt precum Microsoft, Apple și Facebook. El a spus că există întotdeauna o oportunitate pentru ei de a colabora și, dacă au o idee sau dacă Google are o idee, ar merge cu siguranță și o vor urmări.

FACEBOOK RECRUTEAZĂ INGINERI PENTRU ZONA DE BLOCKCHAIN

Gigantul social media a numit unul dintre inginerii săi, Evan Cheng, primul său „director de inginerie blockchain”. Noua poziție a fost raportată inițial de TechCrunch și confirmată recent de Facebook.

Potrivit profilului său de LinkedIn, se pare că Cheng a ocupat funcția de director de inginerie pentru programarea limbajelor și runtime-urilor de pe Facebook cu aproape trei ani înainte de noul său focus pe blockchain. Tot el a lucrat o perioadă de 10 ani la Apple.

Pe contul Twitter al lui Cheng, biografia lui implică și alte insight-uri. Tot acolo apare o experiență în blockchain și crypto. Cheng afirmă că stăpânește limbajele de programare. E pasionat de zona de compilatoare,  blockchain și  crypto. Restul articolului aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!