Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,417.41
-1.80%
2
XRP
XRP
$0.2886
-3.33%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.215
-4.19%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.54
-3.21%
7
Litecoin
Litecoin
$30.534
-2.42%
8
TRON
TRON
$0.026313
-4.55%
9
Stellar
Stellar
$0.082869
-7.99%
11
Cardano
Cardano
$0.037134
-3.70%
13
Monero
Monero
$42.996
-2.63%
14
IOTA
IOTA
$0.2490
-3.47%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CIA știe cine este SATOSHI NAKAMOTO dar nu recunoaște

C

CIA nici nu confirmă și nici nu infirmă faptul că ar cunoaște identitatea adevărată a lui Satoshi Nakamoto. Agenția Centrală de Informații (CIA) din S.U.A. nu a „confirmat” nici a respins „existența” informațiilor referitoare la identitatea reală a creatorului Bitcoin Satoshi Nakamoto, a afirmat publicația Motherboard.

CIA știe cine este SATOSHI NAKAMOTO dar nu recunoaște

Daniel Oberhaus de la Motherboard, omul care acoperă în principal subiecte legate de fizică, spațiu, criptocurrency și viitorul energiei, a prezentat Biroului Federal de Investigații (FBI) și CIA solicitarea de informații privind identitatea de Satoshi.

DE CE AMERICANII PĂSTREAZĂ SECRETUL ASUPRA IDENTITĂȚII LUI SATOSHI NAKAMOTO?

Oberhaus a raportat că, deși cererea sa cu FBI este încă deschisă, el a primit un răspuns din partea CIA, care a fost un răspuns evaziv. Potrivit acestuia, CIA a răspuns:

„Cererea a fost respinsă, agenția afirmând că nu poate nici să confirme, nici să infirme existența documentelor solicitate”.

Oberhaus a sugerat că, dacă FBI și CIA știu ceva despre creatorul Bitcoin, ei „nu vorbesc”. Chestiunea identității lui Satoshi Nakamoto a fost una dintre cele mai mari mistere ale comunității criptografice, deoarece Bitcoin a fost lansat în 2008.

DE CE SATOSHI NAKAMOTO SE ASCUNDE?

Rapoartele multiple au încercat să „dezvăluie” persoana sau grupul de indivizi care se află în spatele creației monetare digitale de top, dar „fără mult succes”, potrivit lui Oberhaus. Prima încercare de a dezvălui identitatea lui Satoshi revine în octombrie 2011, la doar câteva luni după ce Satoshi a tăcut.

Joshua Davis a scris pentru The New Yorker, care a sugerat faptul că Nakamoto ar fi un cercetător finlandez de treizeci și unu de ani de la Institutul de Tehnologia Informației din Helsinki, Vili Lehdonvirta.

În cele din urmă, persoana a susținut că nu el era Satoshi, adăugând că „chiar dacă el este nu ar spune asta”. În 2014, Newsweek a raportat numele unui bărbat japonez-american Satoshi Nakamoto din California, care, odată descoperit de jurnaliști, a pretins că este creatorul Bitcoin. După o lungă investigație, s-a descoperit că el nu era Satoshi „real”.

SATOSHI NAKAMOTO – O POVESTE CARE INCĂ SE SCRIE

În 2016, Gizmodo a publicat o poveste despre Craig Wright, care a anunțat în mod public că era Satoshi. Omul de știință și om de afaceri australian a făcut multe declarații controversate. Mai târziu, în acel an, nu și-a mai susținut afirmațiile că ar fi creatorul Bitcoin.

Tot în 2016, Alexander Muse a scris pe blogul său Cryptomuse că Agenția Națională de Securitate din S.U.A. (NSA) a identificat identitatea reală a lui Satoshi Nakamoto folosind stilometria. Muse a raportat că Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) nu va confirma în mod public solicitarea. Mai ales că nimeni nu cunoaște identitatea miliardarului BTC.

SATOSHI NAKAMOTO ȘI POVESTEA UNEI STATUI

Satoshi Nakamoto reprezintă viitorul pentru Moroz.  Lenin simbolizează trecutul. „Monumentul lui Lenin era un simbol al ultimelor secole care trecuseră deja, lăsând sentimente conflictuale în inimile oamenilor. Satoshi și descentralizarea societății reprezintă o nouă eră și noi oportunități „, a declarat Moroz pentru Radio Europa Liberă,

Grupul are multe idei pe lângă construirea statuii lui Nakamoto. Grupul are un plan ambițios de a achiziționa o insulă. Acolo va fi înființat Orașul Satoshi Nakamoto. În plus, grupul își propune să înceapă un blockchain virtual descentralizat numit republică.

Orice oraș din lume poate licita pentru a găzdui o statuie Nakamoto. Câștigătorii fiind orașele care colectează cele mai mari sume de bani. Unele dintre orașele care se află deja în derulare includ Beijing, Dubai, New York și Tokyo.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!