Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,455.10
-3.98%
2
XRP
XRP
$0.2919
-6.14%
3
Ethereum
Ethereum
$104.95
-8.73%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.42%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.03
-11.28%
7
Litecoin
Litecoin
$30.642
-7.25%
8
TRON
TRON
$0.026237
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087366
-9.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038467
-7.23%
13
Monero
Monero
$43.267
-6.29%
14
IOTA
IOTA
$0.2528
-9.16%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Clubul de fotbal Liverpool s-a asociat cu platforma de cripto-trade TigerWit

C

Platforma de tranzactionare Forex TigerWit a anuntat un nou parteneriat cu Liverpool Football Club si lansarea unei noi aplicatii de tranzactionare bazate pe blockchain. Aplicatia  ofera clientilor accesul la pietele globale cheie, indici despre marfuri, criptomonede si metale.

Clubul de fotbal Liverpool s-a asociat cu platforma de cripto-trade TigerWit

Liverpool si TigerWit

În condițiile parteneriatului, TigerWit devine „Partenerul oficial de schimb valutar al Liverpool FC” într-un aranjament care oferă companiei o oportunitate unică de a-și spori recunoașterea mărcii. Si a impulsiona adoptarea noii sale aplicații de tranzacționare care vine cu un DLT ca sistem de decontare.

Parteneriatul devine cel mai recent model din ce în ce mai variat de cluburi europene de fotbal, care îmbrățișează oportunități de parteneriat cu organizațiile din spațiul blockchain. De ce? Deoarece lumea sportului și lumea criptocurrency văd din ce în ce mai mult posibilitatea unei relații simbiotice.

CCN a raportat mai devreme că platforma globală de investiții online eToro a semnat un parteneriat plătit cu un număr de șapte cluburi din Premier League. Vorbim de: Tottenham Hotspur, Newcastle United, Leicester City, Crystal Palace, Southampton, Cardiff City și Brighton & Hove Albion.

PSG vrea sa detina propria criptomoneda

S-a raportat, de asemenea, că gigantul francez de fotbal PSG intenționează să lanseze propria criptocurrency cu o ofertă simbolică menită să stimuleze susținătorii săi de-a lungul unui blockchain.

La începutul sezonului 2018/19, Wolverhampton Wanderers, nou sponsor al Premier League, a semnat un acord cu platforma Crypto CoinDeal, pe durata sezonului. Mai recent, CCN a raportat că Newcastle United și Cardiff City se află în discuție cu SportyCo, o platformă descentralizată pentru investiții sportive și finanțare, pentru lansarea rundei inițiale de oferire a monedelor (ICO).

Echipe de fotbal din Europa platite in criptomonede

Gibraltar United, o echipă de fotbal a Diviziei Premium, va deveni prima echipă de fotbal din lume care isi va plăti jucătorii în criptomonede. Platile vor fi valabile începand cu urmatorul sezon, potrivit The Guardian.

Proprietarul echipei, Pablo Dana, care a investit în Quantocoin, o platformă destinată să ofere cripto pentru uzul cotidian. El a inițiat un parteneriat de sponsorizare. Astfel, una dintre mai mari echipe de fotbal din Europa și sportivii ei vor primi criptomonede in loc de bani fiat.

GIBRALTAR A ADOPTAT ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Sectorul financiar din Gibraltar a îmbrățișat tehnologia blockchain. Statul este și el interesat în adoptarea acestuia și reglementarea lui. În ianuarie, guvernul a introdus legi pentru întreprinderile care utilizează tehnologia blockchain. De asemenea, guvernul intenționează să introducă un cadru de reglementare pentru ICO.

În cazul în care Gibraltar, ca națiune, speră să aducă legitimitate în zona cripto, Dana a declarat că Gibraltar United dorește să aducă mai multă transparență fotbalului. Prin tehnologia blockchain se va reduce corupția din acest sport.

GIBRALTA SI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Criptocurrency a oferit, de asemenea, un mijloc de a plăti jucătorilor străini. Mai ales aceia care se luptă să înființeze conturi bancare în Gibraltar. Asta în timp ce evită taxele și onorariile. Gibraltar a fost prima instanță care a reglementat firmele de pariuri acum 20 de ani, a declarat Dana.

Guvernul a stabilit reglementări anti-spălare a banilor. Jocurile de noroc, la rândul său, au devenit stabilite în fotbal, aducând milioane de lire sterline în valoare de publicitate. Societățile de pariuri au fost sponsorii principali pentru echipele Nine Premier League.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!