Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,421.34
-1.71%
2
XRP
XRP
$0.2896
-2.95%
3
Ethereum
Ethereum
$105.05
-2.65%
5
EOS
EOS
$2.232
-3.50%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.13
-1.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.886
-1.08%
8
TRON
TRON
$0.026665
-4.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084051
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037700
-2.30%
13
Monero
Monero
$43.059
-2.81%
14
IOTA
IOTA
$0.2551
-1.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cofondatorul Apple: Pentru mine Bitcoin e singurul aur digital in stare pura

C

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, are viziuni super optimiste despre zonă de cryptocurrency, se arată într-un material de pe site-ul cointelegraph. Acesta, chiar dacă vede piața de cryptocurrency în plină desfășurare și e sigur că în condițiile actuale criptomonedele nu pot înlocui valutele naționale, își dorește că toate tranzacțiile la nivel mondial să se facă în Bitcoin, într-o zi.

Cofondatorul Apple: Pentru mine Bitcoin e singurul aur digital in stare pura

Wozniak a facut declaratiile pentru CNBC. Acolo a spus că este atras de „puritatea” ideii ca oamenii din întreaga lume ar putea într-o bună zi să împartă o singura criptomonedă unică, în ciuda faptului că sunt separați de granițele naționale. Si-ar dori ca aceasta criptomoneda sa fie Bitcoin.

Bitcoin si speculatiile cu privire la viitor

Cred în ceea ce spune Jack Dorsey, nu cred în mod necesar că se va întâmpla, dar pentru că vreau să fie așa, este o gândire atât de pură, sa folosim toti aceeasi criptomoneda”. Wozniak a mai afirmat că pentru el Bitcoin-ul este „aur digital pur” și – spre deosebire de multe criptomonede – „total descentralizat”, deoarece nu este condus de o companie și nu are un model de afaceri.

Dupa cum a raportat CCN, Dorsey, care este CEO al gigantului Twitter si al procesorului digital a plăților, a declarat recent că vede Bitcoin ca fiind singura monedă mondială, dar asta in urmatorul deceniu.

„Bitcoin este definit prin procese matematice pure, există o anumită cantitate de bitcoin in lume , există o modalitate de distribuire, exista un protocol de mining. Bitcoin este si va fi un concept pur. Nu există niciun om care rulează, nu există nici o companie care să fie implicata direct in blockchain și este în creștere și în creștere. Bitcoin este un concept care a supravietuit si va supravietui”, a mai spus Dorsey.

Wozniak crede, de asemenea, și în Ethereum, mai ales că îl se vede că o platformă. Mai mult decat atat, considera ca Ethereum  poate fi privit ca un magazin de valoare. Luna trecuta, el a spus că proiectul Ethereum ar putea deveni urmatorul Apple în ceea ce priveste statutul său în domeniul tehnologiei.

APPLE si zona de cryptocurrency

Pasiunea lui Wozniak față de Bitcoin nu este niciun secret pentru nimeni și nici măcar nu este o pasiune nouă. Să nu uităm că Wozniak era interesat de Bitcoin încă de la început. Anul trecut în iunie chiar făcea declarații care confirmau faptul că a făcut investiții în Bitcoin.

,,Nu am investit pentru profit. Mai degrabă eram curios să înțeleg cum funcționează tehnologia și cum ar avea oamenii de câștigat. În perioada în care am investit, bitcoinul era cotat la 700$, însă ulterior a scăzut la 350$„, marturisea Wozniak.

APLICAțII DE MINING PENTRU BITCOIN IN APPLE STORE

In urma cu cateva luni Apple anunta o aplicatie de minin pentru calculatoarele Mac. Aplicatia a avut din pacate probleme inca de la lansare. Numele ei, Calendar 2 era de fapt un facelift. Aplicatia se dorea sa fie una dintre cele mai populare alternative. Se dorea sa schimbe aplicația nativă de calendar de pe Mac. În cea mai recentă versiune a programului, dezvoltatorii de la Qbix au decis să implementeze o soluție de mining. Solutia se activa din  setări pentru a permite utilizatorilor să deblocheze funcțiile premium. Gestul respectiv venea cu promisiunea că nu ar trebui să consume mai mult de 10-20% din procesor.

Din păcate, după cum și-au dat seama mai multe persoane, aplicatia consuma mult. Promisiunea dezvoltatorilor nu a fost respectată. Practic aplicatia Calendar 2 a ajuns să tină procesorul în 100% proces.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!