$ 892.080

-4.67%
Market Cap $87,192,423,603.000
Volume 24H 318277 ETH
Open 24H $935.740
Low/High $885.020 - $959.390
Description

Ethereum este o platformă descentralizată care derulează contracte inteligente: aplicații care rulează exact așa cum au fost programate fără nici o posibilitate de cenzură, fraudă sau interferențe cu terțe părți. Dacă doriți să obțineți recompense din rețea, vă puteți alătura rețelei ca miner. O modalitate mult mai ușoară, dar puțin mai costisitoare, este să cumpărați un contract de minat Ethereum. Ethereum se află în prezent în stadiul "Homestead", iar toate programele legate de acesta sunt încă considerate Beta până la lansarea etapei următoare "Metropolis". Dacă sunteți în căutarea unei interfețe GUI pentru portofel, încercați DApp Wallet Ethereum. Este încă în versiune beta, deci fii atent când o folosești Ethereum este o platformă destinată să permită utilizatorilor să scrie cu ușurință aplicații descentralizate (Đapps) folosind tehnologia de tip blockchain. O aplicație descentralizată este o aplicație care servește un anumit scop utilizatorilor săi, dar care are o proprietate importantă. Aceea că aplicația însăși nu depinde de nicio parte specifică existentă.  

Features

Contractele au în general patru scopuri:

  • să mențină un stoc de date care să reprezinte ceva util fie pentru alte contracte, fie pentru lumea exterioară; un exemplu este un contract care simulează o monedă, iar altul este un contract care înregistrează calitatea de membru într-o anumită organizație.
  • servește ca un cont propriu extern cu o politică de acces mai complicată, iar acest lucru se numește "contract de expediere" și implică, de obicei, trimiterea mesajelor primite către o destinație dorită numai dacă sunt îndeplinite anumite condiții. De exemplu; se poate crea un contract de expediere doar când două din trei chei private au confirmat un anumit mesaj înainte de a-l repeta (de exemplu, multisig). Contractele de expediere mai complexe au condiții diferite în funcție de natura mesajului trimis. Cel mai simplu caz de utilizare pentru această funcționalitate este o limită de retragere care este evitata printr-o procedură de acces mai complicată.
  • gestionarea unui contract în curs de desfășurare sau o relație între mai mulți utilizatori. Exemple de acest fel includ un contract financiar, un escrow cu un anumit set de mediatori sau un fel de asigurare. Se poate, de asemenea, avea un contract deschis pe care o parte îl lasă deschis pentru orice altă parte pentru a putea să se angajeze în orice moment la el.
  • furnizând funcții pentru alte contracte, în esență servind ca o bibliotecă software.
  Contractele interacționează între ele printr-o activitate care este numită alternativ fie "calling", fie "sending messages". Un "mesaj" este un obiect care conține o anumită cantitate de eter (o monedă internă specială utilizată în Ethereum cu scopul principal de a plăti comisioanele de tranzacție), un octet de date de orice dimensiune, adresele unui expeditor și ale unui destinatar. Atunci când un contract primește un mesaj, acesta are opțiunea de a returna anumite date, pe care inițiatorul original al mesajului le poate folosi imediat. În acest fel, trimiterea unui mesaj este exact ca apelarea unei funcții.

Technology

Modelul de complexitate Sandwich: arhitectura de nivel inferior al Ethereum ar trebui să fie cât mai simplă posibil precum și interfața acestuia (inclusiv limbaje de programare la nivel înalt pentru dezvoltatorii) ar trebui să fie la fel de ușor de înțeles. În cazul în care complexitatea este inevitabilă, ar trebui să fie la nivelul "straturilor medii" ale protocolului, care nu fac parte din consensul principal și nu sunt văzute de utilizatorii finali.

Mkt.Cap $ 87,192,423,603.00 Volume 24H 318,277.00 ETH
Market share 15.6% Total Supply 24H 0.00000000 ETH
Proof type PoW Open $ 935.74
Low $ 885.02 High $ 959.39
Date Price Volume