Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,463.39
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2936
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$105.61
-6.30%
5
EOS
EOS
$2.245
-5.31%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.76
-9.23%
7
Litecoin
Litecoin
$30.978
-4.42%
8
TRON
TRON
$0.026975
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086818
-9.15%
11
Cardano
Cardano
$0.038299
-6.59%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-4.26%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase: 50 de milioane de shop-uri online accepta plati cripto prin WooCommerce

C

Coinbase a anunțat Pluginul WooCommerce . Acesta va permite pentru aproape 50 de milioane de magazine si shop-uri online să accepte plăți prin criptocurrency. Monedele acceptate pentru tranzacții sunt: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC) .  Asta înseamnă acces direct la clienți care dețin wallet-uri oriunde în lume. Este primul pas spre adopția în masă a cripto. Revoluția începe să se contureze!

CoinBase: 50 de milioane de shop-uri online accepta plati cripto prin WooCommerce

Coinbase anunță pluginul WooCommerce

Una dintre cele mai mari platforme digitale de active a făcut un nou pas către adoptarea criptocurrency la nivel de mase. În cea mai recentă dezvoltare, Coinbase Commerce a anunțat pluginul WooCommerce.

Una dintre primele soluții de criptare non-custody, Coinbase Commerce permite comercianților localizați oriunde în lume să accepte plățile cripto direct de la clienții lor.

În blogul său oficial, Coinbase anunță că comercianții care folosesc WooCommerce acum sunt capabili să „înceapă să accepte cripto ca pe o formă de plată” mult mai ușor.

Ce face WooCommerce?

WooCommerce este una dintre cele mai populare platforme eCommerce care utilizează peste 28% din toate magazinele online. Cu peste 49 de milioane de descărcări WooCommerce, toate aceste magazine online vor avea acces la plăți cripto de la clienți din întreaga lume.

Coinbase are patru monede listate în prezent pe platforma sa de tranzacționare. Vorbim aici de Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) și Ethereum (ETH). În ceea ce privește pluginul WooCommerce al Coinbase, acesta este disponibil pe GitHub.

„Acest acces sporit va duce la adoptarea mai răspândită și, în cele din urmă, ne apropie de obiectivul nostru de a deschide un sistem financiar”.

Ce alte surprize pregateste CoinBase?

Blogul Coinbase a împărtășit, de asemenea, alte caracteristici introduse de aceștia. Plugin-ul implică o „nouă funcționalitate care să permită trimiterea Bitcoin și Litecoin direct de la Coinbase Commerce”. Funcționalitatea similară va fi de asemenea introdusă pentru Bitcoin Cash și Ethereum.

„Noi începem doar să căutăm să facem criptocurrentele o opțiune de plată ușoară și să îmbunătățim continuu Coinbase Commerce pe baza feedback-ului minunat”.

Mai mult, a fost lansată și o componentă React care va permite acceptarea rapidă și ușoară a plăților cripto. Echipa Coinbase a anunțat, de asemenea, o bibliotecă Python pentru API-ul Coinbase Commerce.

GOOGLE ŞI FACEBOOK permit AD-URI COMERCIALE DESPRE CRIPTOMONEDE PENTRU COINBASE

Google a publicat recent o nouă politică privind serviciile financiare din zona cripto şi blockchain. In document compania  declara că publicitatea privind criptocurrency este interzisă pe platformă. Acestea includ oferta inițială de monede [ICO], schimburile de criptomonede, wallet-urile și sfaturile de tranzacționare.

Dar a revenit asupra deciziei. Astfel, pentru a fi aprobat de Google pentru publicitate, compania trebuie să fie autorizată de autoritatea financiară din țara respectivă. Anunțurile și pagina de destinație ar trebui să respecte toate politicile AdWord și cerințele legale necesare.

Directorul de anunțuri durabile Google, Scott Spencer, a afirmat anterior că au văzut suficiente prejudicii consumatorilor sau potențiale daune consumatorilor din cauza cripto și, din moment ce nu cunosc viitorul cripto, este o zonă pe care doresc să o abordeze cu precauție extremă.

Când Coinbase a fost listat pe Facebook, co-fondatorul și CEO-ul, Brian Armstrong, a anunțat că se întorc să introducă mai mulți oameni în sistemul financiar. Aprobarea de a face publicitate pe Google ar însemna că cea mai mare platformă de schimb are acces la miliarde de persoane, iar expunerea Bitcoin și a altor criptomonede ar fi dublă.

Sursa: https://coingape.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!