Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase a anunțat listarea Cardano (ADA), Stellar (XLM), Zcash (ZEC) și ZRX

C

Coinbase a anunțat listarea Cardano [ADA], Stellar Lumens [XLM], Zcash [ZEC] și 0x [ZRX]

CoinBase a anunțat listarea Cardano (ADA), Stellar (XLM), Zcash (ZEC) și ZRX

CoinBase vrea să își extindă portofoliul în zona de AltCoins

Coinbase a confirmat că va colabora cu băncile și autoritățile de reglementare locale pentru a-și adăuga noile active în cât mai multe jurisdicții. Aceștia au mai declarat că anunțul a fost făcut public „pentru a rămâne transparent cu clienții cu privire la sprijinul pentru activele viitoare”.

Mai mult, aceștia au afirmat că procesul lor de listare ar putea conduce la includerea în listă a câtorva dintre activele menționate pentru clienți în vederea tranzacționării.

Schimbul confirmă utilizarea adreselor transparente Zcash pentru a sprijini numai retragerile și depozitele. Aceasta ar fi permite numai interacțiunea cu „activele” prin intermediul site-ului Coinbase.

Pentru a elabora procesul de inventariere a acestor „active”, clienții Coinbase vor putea accesa API-urile cu care se confruntă publicul și pot observa ingineria asupra activelor nou explorate. Acest anunț al Coinbase care adaugă monedele ADA, XLM, BAT, ZEC și ZRX a dus la speculații și la fluctuații pe piața cripto.

Cifre, analize, speculații

Ca idee, în jurul orei 8 a.m., în data de 14.07.2018, Stellar Lumens [XLM] și Cardano [ADA] sunt tranzacționate la prețul de 0,19 $ și 0,13 $. Ambele monede se aprind verde în capacul lor de 24 de ore, cu o creștere de 6,15% și, respectiv, cu 5,86%. Zcash [ZEC] are un preț de tranzacționare de 171,13 $, în timp ce, de asemenea, pompează cu o creștere de 8,70% în ultimele 24 de ore. Attenția de bază [BAT] și 0x [ZRX] au o creștere de 16,64% și 12,36%, prețul de tranzacționare al celor două monede este de 0,31 $ și, respectiv, de 0,95 $.

Reacțiile pieței văzute prin prisma unor oameni din zona cripto

„Mi se pare evident că platforma Coinbase se poziționează pentru a deveni un concurent pentru Ripple. Nu mă refer aici la faptul că vede XRP ca o monedă de calitate scăzută. Din contră. Consideră XRP drept cea mai bună monedă, o criptomonedă demnă de a concura cu ea. De aceea nu are nici o problema în a lista aceste monede de calitate inferioară. Tocmai ca să agite piața” . A declarat pe un forum userul Galgitron.

„Cardanul nu are nici măcar un registru complet lansat sau descentralizat. De ce face asta CoinBase? De ce anunță acest lucru? De ce creează pompe de aer în piață? Nu putea mai degrabă să deschidă registrele în liniște și gata dacă chiar dorea să listeze acele monede? „. A declarat Jackson Palmer, creatorul DodgeCoin.

,,Războiul platformelor de exchange se prefigurează la orizont. Asta e clar. RobinhoodApp adaugă BCH și LTC. Ce face concurența? Coinbase reacționează prin adăugarea unor monede necunoscute/nedovedite/ unele anonime de-a dreptul. De exemplu, nueste 0x încă în stadiu ICO? Toată lumea joacă manevra ,,catch-up” la Binance. Toți vor să tranzacționeze volume mai mari decât el”. A fost reacția lui Cory Johnson, Director Marketing în cadrul Ripple.

Cum va fluctua piața de cripto, cât va ține acest val în zona criptomonedelor cu un MarketCap mărunt sau aproape inexistent, vom afla pe viitor. Cert este că în 24 de ore, dacă celelalte criptomonede au înregistrat în continuare pierderi ușoare cuprinse între 1% și 3%, alte criptomonede au avut creșteri datorită anunțului CoinBase.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!