Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase a lansat un fond de investiţii care începe de la 250.000 de dolari

C

Coinbase și-a lansat oficial un nou fond pentru investiţii în zona de cryptocurrency. Produsul este destinat investitorilor mari. Prin acest serviciu le permite acestora accesul la toate cele cinci criptomonede listate deja pe platformă.

CoinBase a lansat un fond de investiţii care începe de la 250.000 de dolari

Serviciul a fost lansat miercuri. Încă din primele minute de la lansare, Coinbase a declarat că a primit multe solicitări de la investitori încă de la anunțul inițial. Acest lucru confirmă un lucru ştiut  încă din martie. Există potenţial real pentru dezvoltare. Dezvoltarea vine pe fondul revizuirii și rebranding-ului platformei anterioare de tranzacționare GDAX .  Aceasta a devenit Coinbase Pro şi este destul de folosită de către investitori.

COINBASE ŞI CELE CINCI CRIPTOMONEDE FLAGSHIP DIN PLATFORMă

Coinbase lucrează în prezent în platformă cu:  bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin și, cel mai recent, ethereum clasic. Aceste criptomonede vor fi accesibile investitorilor și vor fi ponderate prin capitalizare pe piață, conform produsului Reuben Bramanathan.

După cum sa raportat anterior, serviciul va fi inițial disponibil pentru investitorii acreditați, cu o investiție minimă de 250 000 USD și un plafon de 20 milioane USD.

Deși fondul este acum live, acesta nu este disponibil tuturor utilizatorilor din cele 30 de țări în care se află Coinbase.

Fără a dezvălui detalii despre foaia de parcurs a companiei, executivul a confirmat faptul că Coinbase „lucrează la lansarea mai multor fonduri accesibile tuturor investitorilor” dincolo de clienții mari și acreditați, precum și în vederea elaborării „unei game mai largi de active digitale” .

Compoziția actuală a Indexului va fi reechilibrată pentru a include clasa ethereum (ETC) după ce operatorul de schimb a confirmat sprijinul pentru ETC la începutul acestei săptămâni.

DE CE ETHEREUM CLASSIC?

Dan Romero, director general al Coinbase, a recunoscut că comunitatea criptocurrency răspunde în general la integrarea ETC cu uimire. El a subliniat că decizia Coinbase de a integra ETC a fost alimentată în principal de respectarea reglementărilor locale.

„Vom continua să adăugăm cât mai multe resurse într-o manieră sigură și conformă. Crearea unui brand care are cea mai mare încredere și oferă clienților acces direct la criptocurrency cu USD, EUR și GBP necesită respectarea legilor locale „ a explicat Romero.

ETC a fost creat după ce un grup de dezvoltatori a forțat greu rețeaua de blocuri Ethereum. După ce comunitatea Ethereum a ajuns la un consens, totul s-a schimbat. Motivul? Asta a fost pentru a lăsa blockchain-ul să recupereze pierderile investitorilor în Organizația Autonomă Descentralizată (DAO). Asta a fost una dintre primele aplicații descentralizate din protocolul Ethereum.

În cele din urmă, dezvoltarea ETC a fost împărțită între mai multe grupuri de dezvoltare și, în prezent, IOHK, echipa fondatoare a rețelei de blocuri de 4,4 miliarde de dolari Cardano, creată de co-fondatorul Ethereum, Charles Hoskinson, rămâne una dintre puținele echipe de dezvoltare care supraveghează dezvoltarea tehnologiei Ethereum Classic .

ETC ARE PUTERE ȘI BRAND ÎN CRYPTOCURRENCY

ETC este susținută de dezvoltatori în comunitatea de dezvoltare open-source, iar succesul ETC nu aduce beneficii unei singure organizații. Ripple și EOS sunt supravegheate de companii independente și private, inclusiv Ripple Labs și Block.one.

Lansarea transparentă a ETC și natura descentralizată a comunității de dezvoltare a acesteia au determinat Coinbase să integreze în cele din urmă ETC în fața altor criptomonede cum ar fi XRP și EOS.

Brian Armstrong, CEO la Coinbase, a declarat că integrarea ETC este doar începutul unei noi integrări în criptare, iar pe termen mediu, compania va continua să adauge mai multe criptomonede și jetoane. Mai multe informatii aici.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!