Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase a obținut aprobarea pentru a lista monede privite ca titluri de valoare

C

CoinBase, furnizorul de servicii de tip cripto-exchange și furnizorul de servicii de tip wallet, a primit aprobarea de la Comisia de Valori Mobiliare din SUA (SEC) și de Autoritatea de Reglementare în Domeniul Industriei Financiare (FINRA) pentru a lista monedele digitale considerate a fi titluri de valoare. Informația a fost confirmată de către Bloomberg.

CoinBase a obținut aprobarea pentru a lista monede privite ca titluri de valoare

CoinBase confirmă mărirea portofoliului de criptomonede cu care vrea să lucreze și să înregistreze volum în tranzacții

Un reprezentant al Coinbase a declarat pentru Bloomberg că SEC și FINRA au autorizat noile protocoale CoinBase. Cu ajutorul acestora CoinBase a încheiat acorduri de securitate cu Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace Inc. și Digital Wealth LLC.

Acordul va permite companiei Coinbase să-și extindă ofertele cu token-uri de securitate și să opereze ca broker . Vorbim de un sistem alternativ de tranzacționare și un consilier de investiții înregistrat.

Purtătorul de cuvânt a afirmat că Coinbase va integra acum tehnologia în noile filiale, dar nu a dezvăluit o cronologie. Coinbase va trebui să verifice dacă angajații dețin licențele necesare și să analizeze modul în care firma raportează datele.

COINBASE PUSĂ ÎN CONTEXT

Saptamana trecuta, bursa de la San Francisco a anuntat ca explorează adăugarea a cinci monede noi in listele sale de tranzactionare. Atunci a  anunțat pentru prima oară CoinBase noile titluri : Cardano (ADA), Token Attenational Basic (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) 0x (ZRX). Coinbase a menționat că nu garantează că noile jetoane vor fi listate pentru tranzacționare.

În iunie, Coinbase a anunțat că va sprijini jetoanele Ethereum Classic (ETC) și ERC20. Compania a spus atunci că decizia sa de a adăuga ERC20 „deschide calea pentru sprijinirea activelor ERC20 în cadrul produselor Coinbase în viitor”.

„Înregistrarea ca broker-dealer subordonează ATS la o serie de cerințe de reglementare. Cum ar fi cerința de a avea politici și proceduri rezonabile. Motivul? Pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a informațiilor materiale, a neregulilor publice, cerințele privind cărțile și înregistrările și regulile de responsabilitate financiară, după caz. Totodată platforma CoinBase va trebui să fie atentă la cerințele privind garantarea și custodia fondurilor și valorilor mobiliare ale clienților. ” A fost declarația unui membru a comisiei de validare.

În martie, SEC a menționat că platformele care tranzacționează active digitale considerate a fi titluri de valoare trebuie să se înregistreze la autoritatea de reglementare ca schimb și ulterior să fie guvernate de aceleași reguli ca schimburile tradiționale.

COINBASE CUSTODY FACE O MISCARE STRATEGICA IN ZONA DE CRIPTO

Coinbase Custody asigură stocarea sigură a activelor criptografice pentru instituțiile din SUA și Europa. Înainte de sfârșitul anului, vor să ajungă și în Asia. În plus, în lunile următoare, în așteptarea notificărilor de reglementare, vor fi axați pe construirea caracteristicilor și serviciilor pe care clienții le doresc pe zona de cryptocurrency.

Coinbase Custody susține în prezent BTC, ETH, LTC și BCH. Coinbase se angajează să furnizeze produse și servicii adaptate nevoilor unice ale pieței de cryptocurrency.

CARACTERISTICILE UNICE ALE COINBASE CUSTODY

➡ Segregarea pe lant a activelor criptate ;

➡  Split, o funcție pentru chei private care necesită un cvorum de agenți distribuiți geografic pentru a utiliza hardware criptografic pentru a semna tranzacțiile;

➡ Mai multe straturi de securitate;

➡ Auditări și raportări frecvente;

➡ O ofertă de custodie printr-un broker instituțional reglementat;

Coinbase Custody utilizează expertiza și sistemele partenerului de compensare a tranzacțiilor electronice (ETC). ETC este un broker-dealer înregistrat în SEC și membru FINRA supus reglementării financiare reglementate și auditurilor independente.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!