Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase atrasă de XRP, după ce 34% din comunitatea CNBC a cerut criptomoneda

C

La scurt timp după ce Coinbase si-a anuntat decizia de a explora criptomonede noi pe platformă, inainte de a le lista oficial, CNBC a făcut un sondaj pe contul oficial de Twitter. In sondaj a introdus si Ripple (XRP) in lista pe lângă celelalte cripto anunțate de Coinbase precum Stelar (XLM), Cardano (ADA) și ZCash (ZEC). Concluzia a foat mai mult decât elocventă. Din peste 50.000 de voturi, 34% au votat XRP.

CoinBase atrasă de XRP, după ce 34% din comunitatea CNBC a cerut criptomoneda

Coinbase interesată de xrp ?

Pentru Coinbase, scopul anunțului este de a face compania transparentă cu clienții săi și de a evita comerțul intern pe care schimbul a fost acuzat anterior. Între timp, entuziaștii Ripple văd speranța în SBIVC, un schimb pentru cripto focusat pe XRP, care va începe să funcționeze complet de acum înainte. Există totuși șansa ca Coinbase să își retragă decizia anterioară și să pună Ripple alături de alte criptomonede noi în platformă.

În India, potrivit comunității Ripple, Ripple și monedele sale XRP au capturat aproximativ 50% din bănci. În întreaga lume, mai mult de 50 de bănci centrale lucrează cu protocolul Ripple. Acestea, printre alte dezvoltări, fac ca Ripple să fie irezistibil în spațiul criptocurrency și în lumea remitențelor transfrontaliere. Testate și de încredere, instrumentele Ripple au fost găsite viabile și potrivite pentru remitențe transfrontaliere între diverse fintech-uri.

De ce adoptă băncile XRP?

Băncile se bazează acum pe Ripple ca salvator al problemelor lor de toate timpurile. Tehnologia blocurilor a fost văzută ca un mijloc de revitalizare a metodei vechi și rudimentare de transfer de numerar pe tot globul.

După ce a colaborat cu sute de bănci și alte instituții financiare, fondatorul companiei Ripple a declarat că utilizarea altor instrumente Ripple, este in proces de dezvoltare. Prin urmare, mai multe instituții trebuie să exploreze instrumentele necesare pentru a obține un transfer de fonduri mai rapid și mai ieftin.

Acest lucru l-a făcut pe Brad Garlinghouse să vadă ca în următorii cinci ani, Ripple să obțină parteneriate cu mai mult de jumătate din băncile de top din lume.

Garlinghouse a spus că xRapid va fi inițiatorul XRP, expunându-l lumii prin lichiditate reală în timp real. El a adăugat că prin XRapid, nu este nevoie ca băncile să stationeze foarte mult când vine vorba de transferul de fonduri.

Ledger-ul XRP – Un atu pentru criptomoneda Ripple

În schimb, Ledgerul XRP utilizează un algoritm cunoscut sub numele de Algoritmul consensual bizantin. Validatorii ajung la un acord. Acord cunoscut sub numele de „Consens”. Practic, ei sunt de acord cu setul de tranzacții și comandă tranzacțiile. Acest proces se realizează în conformitate cu reguli deterministe. Totul este apoi acceptat ca următorul registru al rețelei. Aceste reguli de validare sunt impuse de toate nodurile din rețea.

Lista validatorilor care trebuie consultată pentru fiecare tranzacție poate fi modificată. Cum? În ce fel? Utilizând o caracteristică cunoscută sub numele de Listă unică de noduri. Fiecare nod din rețea își poate alege propriul UNL sau se conformează pentrun protocolul UNL furnizat de Ripple. Asta oferă în mod eficient descentralizare sub forma mecanismelor de redundanță pentru nodurile de încredere.

Ledger-ul XRP nu are niciun risc de centralizare a hashpower-ului, deoarece nu depinde de hashpower pentru validare. Chiar dacă rețeaua se bazează pe încrederea colectivă în lista recomandată de validatori, fiecare nod din rețea poate, de asemenea, să decidă în mod colectiv să se transforme într-un alt UNL complet diferit. Detalii complete aici!

Sursa: http://todaysgazette.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!