Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,423.77
-2.02%
2
XRP
XRP
$0.2890
-3.52%
3
Ethereum
Ethereum
$104.03
-4.29%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.40%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.68
-4.84%
7
Litecoin
Litecoin
$30.479
-3.02%
8
TRON
TRON
$0.026282
-3.66%
9
Stellar
Stellar
$0.083855
-7.30%
11
Cardano
Cardano
$0.037303
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.231
-2.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-1.86%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase Custody face o miscare strategica in zona de cripto

C

Lucrurile se mișcă în zona de cryptocurrency. Coinbase Custody a acceptat primul depozit.  În următoarele săptămâni, CoinBase Custody va include fonduri de hedging, operațiuni de exchange și propuneri ICO.

CoinBase Custody face o miscare strategica in zona de cripto

Misiunea Coinbase Custody este de a face ca investițiile în criptomonede să fie accesibile tuturor instituțiilor financiare și fondului de hedging eligibile din lume. Coinbase Custody conbină mai multe funcționalități și vrea să fie un program versatil în noua piață din zona de cryptocurrency.

CONTEXT

În ultimii șase ani, Coinbase a fost pionierul tehnicilor de stocare a criptomonedelor și este în prezent responsabil pentru păstrarea a peste 20 de miliarde de dolari în active criptate.

Coinbase Custody se bazează pe această expertiză pentru a oferi o soluție nouă și independentă pentru clienți. Acest nou sistem de stocare a fost supus unor teste riguroase de hacking și revizuire a designului criptografic. Sunt planificate în continuare examinări regulate de la terți pentru a asigura securitatea continuă a platformei.

Caracteristicile unice ale Coinbase Custody includ:

➡ Segregarea pe lant a activelor criptate ;

➡  Split, o funcție pentru chei private care necesită un cvorum de agenți distribuiți geografic pentru a utiliza hardware criptografic pentru a semna tranzacțiile;

➡ Mai multe straturi de securitate;

➡ Auditări și raportări frecvente;

➡ O ofertă de custodie printr-un broker instituțional reglementat;

Coinbase Custody utilizează expertiza și sistemele partenerului de compensare a tranzacțiilor electronice (ETC). ETC este un broker-dealer înregistrat în SEC și membru FINRA supus reglementării financiare reglementate și auditurilor independente.

Ce urmează în continuare

Coinbase Custody asigură stocarea sigură a activelor criptografice pentru instituțiile din SUA și Europa. Înainte de sfârșitul anului, vor să ajungă și în Asia.

În plus, în lunile următoare, în așteptarea notificărilor de reglementare, vor fi axați pe construirea caracteristicilor și serviciilor pe care clienții le doresc pe zona de cryptocurrency.

Coinbase Custody susține în prezent BTC, ETH, LTC și BCH. Coinbase se angajează să furnizeze produse și servicii adaptate nevoilor unice ale pieței de cryptocurrency.

COINBASE SUSȚINE CU TOATE PÂNZELE STANDARDUL ERC-20 AL ETHEREUM

Echipa Coinbase a declarat utilizatorilor si investitorilor ca strategia pe termen mediu a companiei este de a susține în intregime standardul ERC-20 al Ethereum. Coinbase va susține inclusiv oferta inițială de monede (ICO ) și proiectele independente de blockchain.

COINBASE CREDE ÎN ETHEREUM

Dan Romero, directorul general și vicepreședinte al Coinbase, a recunoscut că integrarea companiei Ethereum Classic se poate întâmpla ca o decizie surprinzătoare pentru majoritatea comercianților.

Romero a subliniat că, în faza actuală de reglementare a criptomonedelor, în special în SUA, este de o prioritate maximă ca societatea să integreze activele digitale care în nici un caz nu pot fi clasificate drept valori mobiliare.

După cum a raportat anterior CCN, William Hinman, directorul Corporate Finance din cadrul SEC, a declarat la summitul Yahoo Finance All Markets: „Și luând la o parte colectarea de fonduri care a însoțit crearea eterului, bazată pe înțelegerea mea actuală a Etherului, rețeaua Ethereum și structura sa descentralizată, ofertele curente și vânzările de Ether nu sunt tranzacții cu valori mobiliare.”

 

Sursa: https://blog.coinbase.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!