Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,609.06
-9.18%
2
XRP
XRP
$0.4437
-9.88%
3
Ethereum
Ethereum
$137.48
-10.76%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$240.72
-30.60%
5
Stellar
Stellar
$0.1992
-12.44%
6
EOS
EOS
$3.767
-7.73%
7
Litecoin
Litecoin
$33.928
-8.31%
9
Cardano
Cardano
$0.047879
-9.38%
10
Monero
Monero
$68.671
-8.32%
11
TRON
TRON
$0.014716
-9.58%
13
IOTA
IOTA
$0.3151
-12.69%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coinbase e pregatit sa adopte XRP dar in anumite conditii

C

Coinbase Custody a lansat o declarație în care detaliază procesul continuu de luare a unei decizii cu privire la noile active pentru stocare, în ceea ce a devenit un model pentru Coinbase recent.

Coinbase e pregatit sa adopte XRP dar in anumite conditii

Declarația, care apare pe blogul oficial Coinbase, precizează că activele listate, inclusiv Ripple (XRP), Monero (XMR) și EOS, sunt luate în considerare numai pentru listări și nu au nicio legătură cu produsele și serviciile legate de tranzacționare.

Coinbase: Adoptarea XRP se va face in anumite conditii

Coinbase Custody explorează adăugarea multor active existente și viitoare doar pentru stocare și va lucra pentru a le adăuga cât mai rapid și mai sigur posibil. În acest moment, nu am considerat încă aceste active pentru tranzacționare. Facem acest anunț pe plan intern la Coinbase și public, în același timp, pentru a rămâne transparenți cu clienții noștri cu privire la sprijinul pentru activele viitoare. ” Declaratia viza in primul rand XRP. Criptomoneda a fost solicitata in cadrul unui sondaj al CNBC de peste 34% dintre respondenti.

Motivat, fără îndoială, de dorința de a renunța la controversa care a stârnit Coinbase de la sala Bitcoin Cash Listing din decembrie 2017, declarația menționează în mod repetat natura autonomă a Custodiei Coinbase.

Acesta reiterează cititorilor că decizia de a adăuga active la serviciile de depozitare ale Custodiei nu are nicio legătură cu probabilitatea ca activul să fie listat pe alte platforme Coinbase, cum ar fi Coinbase Pro, Coinbase Prime sau Coinbase Markets.

Ce urmareste Coinbase?

Toate activele care vor fi aprobate pentru tranzacționare pe Coinbase, afirmă declarația, trebuie să treacă la cerințele stipulate în Coinbase Digital Asset Framework. În continuare, declarația informează utilizatorii că, deși pot observa API-uri publice și alte indicații privind pregătirea în spatele scenei pentru sprijinirea activelor, acest lucru nu ar trebui în niciun caz să fie considerat ca o indicație a faptului că orice activ va fi făcut în realitate disponibile în custodie.

Lista de active luate în considerare pentru includerea în listă de către Coinbase Custody include Nano (NANO), Bitcoin Gold (BTG), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP), DASH, NEO, Cardano (ADA) (XLM), EOS (EOS), Monero (XMR), Tezos (XTZ), STEEM (STEEM) și ICON (ICX) printre altele.

În concluzie, afirmația îi direcționează pe utilizatori. Unde? Spre căutarea mai multor informații. Pentru asta pot accesa Coinbase Twitter. Asta înainte de listarea jetoanelor care sunt înca in stadiu de a fi luate in considerare.

Coinbase in context

CCN a raportat în luna iulie că Coinbase a emis un anunț similar pentru a informa utilizatorii că este în curs de examinare a cinci criptomonede pentru înregistrarea pe serviciile de tranzacționare.

Coinbase a lansat, de asemenea, un Cadru Digital Assets. De ce? Deoarece a încercat să repare pagubele reputaționale cauzate de incidența afirmațiilor Bitcoin Cash Insider Trading.

CCN a raportat săptămâna trecută că, în urma unei anchete interne a afirmațiilor privind tranzacționarea privilegiată, efectuate cu două firme de avocatură americane recunoscute la nivel național, s-a stabilit că nu s-a găsit nici o dovadă de contravenție.

Ce va face CoinBase cu XRP?

Pentru Coinbase, scopul anunțului este de a face compania transparentă cu clienții. Si de a evita comerțul intern. Între timp, entuziaștii Ripple văd speranța în SBIVC. Vorbim de un schimb pentru cripto focusat pe XRP. Schimb care va începe să funcționeze complet de acum înainte.

În India, potrivit comunității Ripple, Ripple și monedele sale XRP au capturat aproximativ 50% din bănci. În întreaga lume, mai mult de 50 de bănci centrale lucrează cu protocolul Ripple. Acestea, printre alte dezvoltări, fac ca Ripple să fie irezistibil în spațiul criptocurrency și în lumea remitențelor transfrontaliere. Testate și de încredere, instrumentele Ripple au fost găsite viabile și potrivite pentru remitențe transfrontaliere între diverse fintech-uri.

Sursa: ttps://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!