Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.15
-3.01%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.15%
3
Ethereum
Ethereum
$106.29
-6.08%
4
EOS
EOS
$2.262
-4.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.22
-8.39%
7
Litecoin
Litecoin
$31.177
-4.15%
8
TRON
TRON
$0.027267
-6.24%
9
Stellar
Stellar
$0.087635
-8.61%
11
Cardano
Cardano
$0.038804
-5.74%
13
Monero
Monero
$43.657
-6.30%
14
IOTA
IOTA
$0.2594
-4.71%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coinbase PRO a finalizat cu succes adoptarea Ethereum Classic

C

Comunitatea Ethereum Classic a așteptat ca ultima rundă de testare să fie finalizată pe platforma Coinbase, una dintre platformele de schimb valutar de cripto din întreaga lume. Platforma de schimb a anunțat că a finalizat testul final pentru Ethereum Classic [ETC] și că totul este în concordanță cu planul lor.

Coinbase PRO a finalizat cu succes adoptarea Ethereum Classic

Coinbase PRO si Ethereum Classic, ce urmeaza?

„După actualizarea de săptămâna trecută despre etapa finală de testare pentru Ethereum Classic [ETC], acceptăm acum transferurile ale ETC pe @CoinbasePro”. Declaratia a fost facuta de un oficial CoinBase.

Moneda va fi lansată mai întâi pe Coinbase Pro. Odată ce platforma de schimb câștigă suficientă lichiditate pentru monedă, va fi listată pe Coinbase.com. Bursa se așteaptă să obțină lichiditatea necesară în termen de 2-3 săptămâni de la lansarea sa pe Coinbase Pro.

Coinbase Pro este o parte a GDAX care a fost recent împărțită în două. Cealaltă fiind Coinbase Prime. Platforma Coinbase Pro este destinată comercianților individuali ai platformei, în timp ce Coinbase Prime se adresează clienților instituționali. Platforma de schimb afirmă că moneda va fi lansată în patru etape pe platforma Coinbase Pro.

Ethereum Classic A fOST asociata in perechi cu USD, EUR si BTC

Moneda a fost asociată cu USD, EUR și BTC. În prezent, clienții pot începe să beneficieze de „serviciul de transfer numai” pe platformă. Aceștia au menționat, de asemenea, că acest lucru nu îndeplinește evaluarea lor pentru o piață sănătoasă și ordonată și că asta poate prelungi durata monedei într-o singură etapă sau pot suspenda tranzacționarea în totalitate.

Comunitatea ETC a așteptat ca anunțul pozitiv să fie făcut de platforma de schimb. Hype-ul de a fi listat pe platforma de schimb a condus la o creștere semnificativă a valorii sale. Moneda a depășit Tron [TRX] și Monero [XMR] și a câștigat poziția a unsprezecea pe piața cripto. Cu toate acestea, de la anunț, ETC a înregistrat o scădere a valorii sale și a ajuns pe locul 11 pe CoinMarketCap.

Potrivit CoinMarketCap, la ora de presă, Ethereum Classic se tranzacționa la 18,51 dolari, cu un plafon de piață de 1 miliard de dolari și a înregistrat o scădere cu mai mult de 1% în ultima oră.

COINBASE E PREGATIT SA ADOPTE XRP DAR IN ANUMITE CONDITII

Coinbase Custody explorează adăugarea multor active existente și viitoare doar pentru stocare și va lucra pentru a le adăuga cât mai rapid și mai sigur posibil. În acest moment, nu am considerat încă aceste active pentru tranzacționare. Facem acest anunț pe plan intern la Coinbase și public, în același timp, pentru a rămâne transparenți cu clienții noștri cu privire la sprijinul pentru activele viitoare. ” Declaratia viza in primul rand XRP. Criptomoneda a fost solicitata in cadrul unui sondaj al CNBC de peste 34% dintre respondenti.

Motivat, fără îndoială, de dorința de a renunța la controversa care a stârnit Coinbase de la sala Bitcoin Cash Listing din decembrie 2017, declarația menționează în mod repetat natura autonomă a Custodiei Coinbase.

Acesta reiterează cititorilor că decizia de a adăuga active la serviciile de depozitare ale Custodiei nu are nicio legătură cu probabilitatea ca activul să fie listat pe alte platforme Coinbase, cum ar fi Coinbase Pro, Coinbase Prime sau Coinbase Markets.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!