Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coinbase, Robinhood, Ripple, Gemini și Consensys prezente in top  50 companii din SUA

C

LinkedIn, cel mai important furnizor de servicii de social media pentru mediul de afaceri, a lansat lista celor 50 de companii de top care sunt cele mai căutate în Statele Unite. Impreuna cu alte companii, lista include startup-uri de criptare, cum ar fi Coinbase, Gemini, Ripple, Robinhood si Consensys, marcand expansiunea spatiului.

Coinbase, Robinhood, Ripple, Gemini și Consensys prezente in top  50 companii din SUA

CoinBASE in context

Coinbase, cu sediul în San Francisco, este una dintre platformele de schimb valutar de criptare în întreaga lume. Firma a fost înființată de Brian Armstrong și Fred Ehrsam în iunie 2012. Coinbase este in clasamentul de top pe lista criptocurrency, clasându-se pe poziția a treia.

Firma a asistat la o extindere masivă de la înființare, cu peste 500 de angajați în prezent. În plus, compania este așteptată să-și dubleze forța de lucru până la sfârșitul acestui an. Coinbase este cea mai mare platformă de schimb valutar în lume,  mai mult de 20 de milioane, dublă față de cea a societății Charles Schwab, una dintre cele mai mari bănci din Statele Unite.

În plus, Coinbase are o gamă largă de produse care sunt oferite oamenilor în spațiul criptocurrency. Platforma de schimb oferă servicii pentru Bitcoin [BTC], Ethereum [ETC], Litecoin [LTC], Bitcoin Cash [BCH] și Ethereum Classic [ETC], împreună cu perechile de USD.

Odată cu aceasta, celelalte servicii de bază includ Coinbase Pro și Coinbase Prime, parte din GDAX, Coinbase Wallet și Coinbase Custody.

Ce se intampla cu piata dupa acest anunt?

Următorul pe linie după Coinbase este Robinhood, o firmă de brokeraj care a început inițial pentru acțiuni și a intrat în spațiul criptocurrency la începutul acestui an. Firma a luat întregul spațiu după ce a anunțat că va furniza servicii pentru criptocurrency la comisionul zero.

Există un total de șase criptocuritate listate pe platformă. Au început prin furnizarea de servicii pentru Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] și au adăugat alte criptocuritate în timp. Acestea includ Ethereum Classic [ETC], Litecoin [LTC], Bitcoin Cash [BCH] și Dogecoin [DOGE].

Ripple, una dintre cele mai controversate companii din spațiul criptocurrency, a ajuns pe lista. Compania este pe poziția a șaptea, imediat după Robinhood. Ripple a intrat în spațiul criptocurrency cu scopul de a întrerupe sectorul financiar și de a revoluționa metoda de plată și tranzacționare din întreaga lume.

Compania a lansat XRP, un sistem de decontare pe bază brută în timp real, schimb valutar și o rețea de remitențe, care este acum cea de-a treia mare criptocurrency din lume. Tehnologiile construite pe baza cărții XRP vor crea o cale pentru instituții, bănci și guverne pentru a accelera natura tranzacțiilor.

Consesys si piata cripto

Ultimul startup criptocurrency pentru a juca pe lista este Consensys, care se află pe locul 26. Consensys este o companie de tehnologie software bazată pe blocul Ethereum. A fost fondată de Joseph Lubin, co-fondatorul lui Ethereum. Compania a avut mai multe parteneriate de la înființarea sa. Aceasta include serviciile Amazon Web Services, GlaxoSmithKline și Worldlife Fund. În plus, există peste 900 de angajați care lucrează în compania de blocuri.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!