Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinBase si BitGo isi extind operatiunile din SUA pentru a promova cripto

C

.La începutul acestei săptămâni, BitGo a fost aprobat de autoritățile de reglementare de la Dakota de Sud pentru a crea și a opera o soluție de custodie cripto. In parale, Coinbase a înființat un nou birou în New York, exclusiv pentru a face față cererii instituționale pe piață.

CoinBase si BitGo isi extind operatiunile din SUA pentru a promova cripto

Bitcoin are nevoie de capital strain

Într-un interviu acordat catre CNBC, pentru emisiunea Fast Money, CEO-ul BitGo, Mike Belshe, a declarat că piața criptocurrency are nevoie de un capital proaspăt pentru a iniția un nou raliu pe termen mediu și pentru a-și reveni în mod corect din corecția de 80% în 2018.

Belshe a spus că piața nu a văzut mulți cumpărători noi care au apărut în ultimele opt luni. Dar, odată cu introducerea mai multor soluții de custodie cripto oferite de BitGo, Coinbase și instituții financiare potențial reglementate precum Goldman Sachs, Citigroup și Morgan Stanley, miliarde de dolari vor lovi piața Bitcoin.

BitGo in context

Inițial, în 2013, BitGo a fost lansat ca un sistem independent, oferind servicii de securitate cu mai multe semnături pentru a proteja schimburile la scară largă precum Kraken, Korbit și UPbit, cel mai mare schimb de cripto din Coreea de Sud.

Pe măsură ce piața de cripto a început să evolueze, BitGo a achiziționat Kingdom Trust, un custode de încredere care supraveghează mai mult de 12 miliarde de active, pentru a facilita cererea din partea instituțiilor pentru Bitcoin.

În sfârșit, în septembrie, BitGo a primit aprobarea guvernului american pentru a opera un custodie cripto și acum se pregătește să servească instituțiile. Intrarea BitGo pe piața instituțională a companiei Bitcoin și extinderea serviciului de custodie al companiei Coinbase, lansat în iulie, vor elimina bariera finală dintre instituții și piața cripto. Piata care a împiedicat investitorii de la scară largă să se angajeze la noua clasă de active .

Belshe a subliniat necesitatea unui nou val de capital pentru a redresa piata criptocurrency.

Din trecut in prezent

In 2017, Bitcoin a atins un maxim de 19.500 de dolari, prețul BTC depășind 24.000 de dolari în Coreea de Sud, fără implicarea instituțiilor. Investitorii rămân extrem de optimi în ceea ce privește creșterea pe termen lung a pieței și ce ar reprezenta piața cripto cu participarea fondurilor de pensii, a fondurilor speculative și a unei game largi de instituții.

În acest ritm, după cum a spus anterior miliardarul investitor Mike Novogratz, următorul raliu de cripto ar putea fi alimentat de teama de a pierde (FOMO). Mai ales printre investitorii instituționali. Atâta timp cât infrastructura este suficient de robustă pentru a face față cererii.

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE CEO: IN 5 ANI VOR FI 1 MILIARD DE OAMENI IN ECOSISTEMUL CRIPTO

Armstrong a explicat: „Este logic ca orice companie care are capital să aibă propriul token. Fiecare proiect open source, orice organizație de caritate, fiecare fond sau aplicație. Sau aceste tipuri noi de organizații descentralizate, toate vor avea propriile lor token-uri”.

Referindu-se la problema reglementării ca unul dintre factorii cruciali pentru a pune viziunea sa în aplicare. Armstrong a numit-o „o mare întrebare deschisă” și a remarcat faptul că rămâne de văzut. Ce? Dacă majoritatea token-urilor vor fi recunoscute drept titluri de valoare.

El a spus că, Coinbase „simte că un subgrup substanțial din aceste token-uri vor fi titluri de valoare”. Armstrong a adăugat că, Coinbase ar putea găzdui sute de token-uri în termen de „ani” și potențial „milioane” în viitor. Pentru a deveni un agent de vanzări cu drepturi depline. Si a oferi servicii viitoare care să includă tranzacționarea cu titluri de valoare cripto. Vorbim de o marjă și o tranzacționare pe o bază excesivă. Coinbase a achiziționat Keystone Capital Corp., în plus față de Venovate Marketplace, Inc. Digital Wealth LLC.

Achiziția ar putea ajuta compania să se extindă ulterior la produse financiare non-cripto. Ieri, Coinbase a anunțat că va lansa tranzacționarea a încă patru cryptocurrency pentru lire sterline (GBP). Clienții britanici vor putea acum sa tranzacționeze alte criptomonede Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETH), Litecoin (LTC) si Bitcoim Cash (BCH) pentru GBP, in plus față de existentul Bitcoin (BTC). Materialul complet aici

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!