Coinbase stimuleaza Toshi Dapp

C

Coinbase a achizitionat de curand Cipher Browser, un portofel bazat pe tehnologia Ethereum (ETH) Blockchain si dezvoltatorul aplicatiei descentralizate (Dapp), pentru a-si imbunatati propriul browser similar cu browserul de retea Toshi Ethereum.

Potrivit unui anunt de pe Twitter de la Cipher Browser, Coinbase va putea sa integreze caracteristicile Cipher Browser in propriul sau browser mobil descentralizat Toshi. Toshi Dapp a fost anuntat in aprilie 2017 ca un portofel Ethereum, o aplicatie de mesagerie privata si un browser de aplicatii Ethereum.

Peter Kim, creatorul programului Cipher Browser, va deveni seful ingineriei Toshi si va integra anumite functii Cipher in browserul Toshi de la Coinbase.

Cipher Browser a spus ca retelele de testare (Testnets) vor fi una dintre primele caracteristici care vor fi integrate in browserul Toshi. Seturile de testare software sunt identice cu software-ul utilizat de o criptomoneda. Acestea sunt construite pentru a testa noile idei fara a deranja sau rupe software-u principal de criptomoneda, permitand dezvoltatorilor sa experimenteze cu aplicatiile lor fara a folosi monede reale.

Anuntul facut de Coinbase a provocat o reactie puternica din partea comunitatii cripto pe Twitter, care este indignata de faptul ca platforma de tranzactionare  dezvolta optimizarea browserului Ethereum (ETH), in loc sa ofere suport pentru criptarea sumelor Ripple (XRP).

La inceputul acestei saptamani, Corey Johnson, principalul strategist al pietei financiare Ripple (XRP), a declarat ca XRP nu este o securitate (garantie), inghesuind (adaugand) suspiciunea ca XRP nu a fost adaugata la Coinbase datorita intrebarilor legate de statutul sau.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Ghid pas cu pas

Despre autor

Robert Tudor

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!