Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.14
-1.65%
2
XRP
XRP
$0.2893
-3.21%
3
Ethereum
Ethereum
$104.36
-3.59%
5
EOS
EOS
$2.224
-3.91%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.21
-3.18%
7
Litecoin
Litecoin
$30.756
-1.86%
8
TRON
TRON
$0.026471
-3.61%
9
Stellar
Stellar
$0.083501
-7.39%
11
Cardano
Cardano
$0.037417
-3.18%
13
Monero
Monero
$43.043
-2.52%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-2.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coinbase susține cu toate pânzele standardul ERC-20 al Ethereum

C

Echipa Coinbase a declarat utilizatorilor si investitorilor ca strategia pe termen mediu a companiei este de a susține în intregime standardul ERC-20 al Ethereum. Coinbase va susține inclusiv oferta inițială de monede (ICO ) și proiectele independente de blockchain.

Coinbase susține cu toate pânzele standardul ERC-20 al Ethereum

„Am anunțat anterior intenția noastră de a sprijini standardul tehnic ERC-20 și zona de fork din zona Bitcoin. Vom anunța intenția de a adăuga active specifice în aceste categorii înainte de integrarea finală a protocolului. Acest lucru este în concordanță cu procesul nostru public de adăugare de noi active. ”

Coinbase crede în Ethereum

Dan Romero, directorul general și vicepreședinte al Coinbase, a recunoscut că integrarea companiei Ethereum Classic se poate întâmpla ca o decizie surprinzătoare pentru majoritatea comercianților.

Romero a subliniat că, în faza actuală de reglementare a criptomonedelor, în special în SUA, este de o prioritate maximă ca societatea să integreze activele digitale care în nici un caz nu pot fi clasificate drept valori mobiliare.

Recent, Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) a clarificat oficial, pentru prima dată în istorie, că Bitcoin și Ethereum nu sunt titluri de valoare. Altfel spus, clarificarea SEC a însemnat automat că ETC nu este, de asemenea, prin definiție, o valoare mobiliară.

După cum a raportat anterior CCN, William Hinman, directorul Corporate Finance din cadrul SEC, a declarat la summitul Yahoo Finance All Markets: „Și luând la o parte colectarea de fonduri care a însoțit crearea eterului, bazată pe înțelegerea mea actuală a Etherului, rețeaua Ethereum și structura sa descentralizată, ofertele curente și vânzările de Ether nu sunt tranzacții cu valori mobiliare.”

Coinbase are planuri de viitor construite în jurul Ethereum

Viziunea pe termen mediu a Coinbase este de a sprijini standardul token-urilor ERC-20. Acesta include token-urile ICO și proiectele de blockchain Ethereum.

Achiziționarea Paradex, un schimb descentralizat de criptomonede, precum și noile caracteristici adăugate de Toshi, aplicația Ethereum nativă a Coinbase, au demonstrat încrederea Coinbase.

„Vă vom arăta deja în mod automat token-urile ERC-20 populare pe care le dețineți în wallet Toshi. Cu această ultima versiune, vă permitem să adăugați token-uri ERC-20 personalizate. Vorbim de cele care nu sunt încă în baza noastră de date „, a spus echipa Toshi.

Asta permite utilizatorilor și investitorilor să păstreze liber token-urile ERC-20, similar cu alte platforme, cum ar fi MetaMask.

COINBASE A LANSAT UN FOND DE INVESTIŢII CARE ÎNCEPE DE LA 250.000 DE DOLARI

Coinbase a declarat că a primit multe solicitări de la investitori încă de la anunțul inițial. Acest lucru confirmă un lucru ştiut  încă din martie. Există potenţial real pentru dezvoltare. Dezvoltarea vine pe fondul revizuirii și rebranding-ului platformei anterioare de tranzacționare GDAX .  Aceasta a devenit Coinbase Pro şi este destul de folosită de către investitori.

Coinbase lucrează în prezent în platformă cu:  bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin și, cel mai recent, ethereum clasic. Aceste criptomonede vor fi accesibile investitorilor și vor fi ponderate prin capitalizare pe piață, conform produsului Reuben Bramanathan.

După cum s-a raportat anterior, serviciul va fi inițial disponibil pentru investitorii acreditați. Vorbesc de cei care fac o investiție minimă de 250 000 USD. Și care au un plafon de 20 milioane USD. Deși fondul este acum live, acesta nu este disponibil tuturor utilizatorilor din cele 30 de țări în care se află Coinbase. Stirea completa aici

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!