Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CoinGate: Bitcoin poate fi folosit pentru a cumpara bere

C

CoinGate, platforma pentru soluțiile de plată Bitcoin [BTC], a deschis acum plăți de rețea Lightning pentru cei 4000 de furnizori de pe platformă. Această veste vine după ce platforma a analizat plățile cu 100 de furnizori la începutul acestui an.

CoinGate: Bitcoin poate fi folosit pentru a cumpara bere

Reteaua Lightning  – o solutie revolutionara pentru platile cu Bitcoin

Rețeaua Lightning este o soluție pentru scalarea stratului 2 pentru Bitcoin, care vizează eliminarea limitărilor care există în cadrul protocolului de bază. Aceasta include abilitatea de a plăti micro-tranzacții fără a trebui să plătească taxe de mining. Fara ca cineva să aștepte 6 confirmări pentru a continua cu o tranzacție în siguranță.

Modul în care funcționează sistemul este deschiderea canalelor de plată pe blocul Bitcoin, efectuând astfel tranzacții între două noduri din lanțul principal. Utilizatorii trebuie să plătească o taxă pentru deschiderea și închiderea canalelor, tranzacțiile din canal fiind actualizate în lanțul principal după ce canalul este închis.

Acest lucru ar permite practic o cantitate nelimitată de tranzacționare, ridicând TPS de la Bitcoin pentru a se potrivi cu VISA și cu alți furnizori centralizați de plăți. În prezent, rețeaua are o capacitate de aproximativ 100 BTC, ceea ce se traduce la aproximativ 640.000 USD.

Ce inseamna asta pentru Bitcoin?

Soluția va fi dezbătută la Conferința TechCrunch Break și va permite vânzătorilor să accepte plăți prin Rețeaua Lightning. Lansarea lor a afirmat că acei cumpărători vor putea să plătească cu taxe „minuscule” și vor primi confirmări instantaneu. Mai mult decât atât, nu există nici un risc de returnări sau fraudă asociate metodei, deoarece funcționează în blocul Bitcoin.

Mulți oameni care se rătăcesc din Rețeaua de Lightning afirmă că produsul se află încă în stadiile de lucru, nu este ușor de utilizat și nu poate fi adoptat cu ușurință. Prin integrarea eficientă a soluției Lightning Network în soluția existentă, CoinGate promite să reducă „dramatic” aceste bariere tehnice. CoinGate merge atât de departe încât să spună că vânzătorii îsi pot permite sa activeze sau sa dezactiveze cu o schimbare a comutatorului.

POTI SA-TI CUMPERI CAFEA LA STARBUCKS CU BCH, PRIN IPAYYOU WALLET

Roger Ver a spus că Bitcoin Cash poate fi folosit pentru a cumpăra cafea la Starbucks prin intermediul portofelului IPayYou. Portofelul IPayYou a fost lansat ca un portofel Bitcoin în 2016. Utilizatorii portofelului pot cumpăra carduri cadou cu BTC sau BCH și apoi le pot răscumpăra pentru a face cumpărături de la Amazon, Starbucks, eBay, Safeway, iTunes, Bestbuy și Uber.

Acest lucru vine în atenția lumii imediat după anunțul de parteneriat între platforma Intercontinental Exchange [ICE] și Starbucks. Vestea a avut un impact imens în spațiul criptocurrency și în special în comunitatea Bitcoin. Acest lucru a condus, de asemenea, la o creștere semnificativă a valorii BTC.

Parteneriatul a condus, de asemenea, la neînțelegerea că Starbucks va accepta Bitcoin. Mai ales ca modalitate de plată pentru a cumpăra cafea de la toate punctele de vânzare. În timp ce, în viitor, clienții vor putea converti Bitcoin [BTC] în dolari SUA și își vor cumpăra cafeaua Starbucks.

Anunțul făcut de Roger Ver a determinat piața criptocurrency să creadă că ar fi trebuit să revină la Bitcoin. Chiar dacă această opțiune de plată a fost pe piață de ani de zile. Ea se aplică atât pentru BTC, cât și pentru BCH. Mai mult decât atât, CEO-ul Bitcoin.com a acuzat că a înșelat investitorii că BTC este BCH și îi face să investească în BCH.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!