Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.37
-3.80%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.73%
3
Ethereum
Ethereum
$105.04
-8.39%
5
EOS
EOS
$2.219
-7.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.61
-10.66%
7
Litecoin
Litecoin
$30.778
-6.68%
8
TRON
TRON
$0.026232
-10.53%
9
Stellar
Stellar
$0.087464
-9.21%
11
Cardano
Cardano
$0.038308
-7.49%
13
Monero
Monero
$43.328
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2565
-7.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coins, cel mai mare schimb cripto din Asia, a adaugat 4 milioane de useri

C

Pe parcursul ultimului an, Coins, cel mai mare schimb de cripto și brokeraj din Asia de Sud-Est, a triplat baza de utilizatori de la 1,5 milioane la mai mult de 5 milioane de utilizatori. Asta inseamna ca a adăugat 4 milioane de utilizatori în timpul corecției pieței.

Coins, cel mai mare schimb cripto din Asia, a adaugat 4 milioane de useri

Coins s-a extins in Malaezia si Thailanda

În luna iunie, CCN a raportat că platforma Coins a devenit prima optiune în criptocurrency în Filipine și în toată Asia de Sud-Est pentru a ajunge la 5 milioane de utilizatori. De atunci, compania a vizat agresiv alte piețe din regiune, printre care Malaezia și Thailanda. Compania a stabilit o infrastructură de brokeraj extrem de anticipată. Unde? In țări care nu dispun de schimburi și platforme de tranzacționare.

Parteneriat cu zeci de mii de puncte de remitențe

Sectorul financiar al filipinezilor este structurat diferit față de cele mai multe alte țări. Marea majoritate a muncitorilor și profesioniștilor filipinezi sunt nebancari și nu se bazează pe serviciile bancare pentru a trimite și a primi bani.

În schimb, cele mai multe se bazează pe rețelele locale de remitențe, cum ar fi casele de schimb precum Lhuillier și Palawan. Ele exploatează mai mult de 10.000 de sucursale din întreaga țară. La sediile de remitențe, rezidenții pot retrage și trimite bani, plătesc facturile la utilități, achiziționează micro-asigurări și primesc împrumuturi.

In Asia, echipa Coins.ph, care supraveghează piața filipineză a monedelor, a declarat că parteneriatul său cu cele 2.500 de magazine din Palawan a simplificat procesul de obținere a adopției de masă pe piața locală.

Coins.ph in contextul cripto

De la lansarea sa în 2014, Coins a rămas un semnal in randul pietei cripto. Pe Coins.ph, Coins.my și Coins.th, este posibil ca utilizatorii să cumpere și să vândă cripto precum Bitcoin, Ethereum și Bitcoin Cash. Pot de asemenea să plătească facturi de utilități prin cărți de credit sau cripto. Pot să retragă fonduri stocate în active digitale prin intermediul băncilor locale și al piețelor de remitențe. Hose a mai explicat că platforma Coins s-a concentrat pe stabilirea unei baze largi de clienți cu credibilitate și încredere.

La inceputul acestui an, guvernul din Filipine si-a dezvaluit intentia de a facilita cresterea startup-urilor de cripto locale. Cum? Oferind diverse beneficii fiscale si beneficii. În luna iulie, CCN a raportat că Zona Economică din Cagayan a decis să emită 25 de licențe de schimb de cripto. Motivul? Asta după ce banca centrală a țării a recunoscut cripto drept o metodă alternativă adecvată de remitere. In plus, sectorul blockchain este considerat o industrie legitimă.

Creșterea concurenței, stabilirea unor cadre de reglementare pozitive de către guvern va spori concurența în zona cripto.

„Întrebările mele se vor focusa în jurul deciziilor pe care le fac oamenii. Vorbim de explicații privind ceea ce conduce numerele noastre în sus sau în jos. Dacă doriți ca numerele dvs. să urce, trebuie să realizați că nu va fi în linie dreaptă. Am stabilit o bază de clienți mare, avem credibilitate și încredere. Mai multă concurență este bună pentru toată lumea. Singurul lucru de care mi-e teamă este status quo-ul „, a declarat Hose.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!