Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.04
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$105.56
-5.91%
5
EOS
EOS
$2.246
-5.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.55
-9.00%
7
Litecoin
Litecoin
$30.944
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.026816
-5.87%
9
Stellar
Stellar
$0.086121
-9.17%
11
Cardano
Cardano
$0.038101
-6.54%
13
Monero
Monero
$43.579
-6.00%
14
IOTA
IOTA
$0.2572
-3.83%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Coinsquare, o platforma de cripto-exchange din Canada, accepta XRP pentru tranzactii

C

Platforma de schimb valutar şi brokeraj din Canada, Coinsquare, a acceptat XRP pentru tranzacţionare. CoinSquare vrea să atace şi să conteste Coinbase, competitorul dominant din sud.

Coinsquare, o platforma de cripto-exchange din Canada, accepta XRP pentru tranzactii

Coinsquare de la Toronto a anunţat că a adaugat XRP – cea de-a treia cea mai mare criptocurrency şi activul nativ al Ledger Consensus Ripple (RCL) – pentru tranzacţionare.

Coinsquare atacă supremaţia CoinBase şi acceptă XRP în platformă

Procesul de lansare este inițial în versiune beta, timp în care utilizatorii vor putea să-și finanțeze conturile cu XRP și să-l comercializeze împotriva fiaturilor și a altor cripto, dar nu vor putea să-și retragă XRP într-un portofel extern. Directorul executiv al Coinsquare, Cole Diamond, a declarat la începutul lunii ianuarie că adăugarea de ripple la platformă a fost ,,top of the list,, în agenda operatorului de schimb.

În timp ce suntem încântați de această lansare, recunoaștem de asemenea că a fost o așteptare lungă și dorim să ne cerem scuze pentru întârzieri și lipsa de comunicare. Apreciem răbdarea tuturor şi ne angajăm să facem progrese mai bune „, a spus într-o declarație.

XRP prinde tot mai mult din piaţa americană

Deși XRP este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din piață, unele schimburi au ezitat să-l listeze. Motivul? In mare parte datorită preocupărilor de reglementare care se învârt în jurul valorii sale. Altii se intreaba dacă activul este o garanție in sine. Coinbase, de exemplu, a refuzat până acum să susțină acest lucru, în ciuda faptului că a inclus patru dintre cele șapte mari cripto și a dezvăluit că „explorează” adăugarea de sprijin pentru un al cincilea, stelar (XLM). Asta in pofida unui sondaj realizat de CNBC care a aratat ca peste 50.000 de oameni si-ar dori ca XRP sa fie listat in CoinBase.

Acest lucru este remarcabil, deoarece Diamond a spus că Coinsquare are un plan de extindere ambițios, care include câștigarea unui loc de sprijin în piețele dominate de Coinbase, cum ar fi SUA și Marea Britanie. Firma a spus că această extindere va fi finanțată printr-o ofertă publică inițială (IPO) principala bursă din Toronto. Astfel, Coinsquare speră să ridice 150 milioane USD (120 milioane USD).

Credem că vom fi un concurent puternic pentru Coinbase și alte schimburi în S.U.A. până la sfârșitul anului„, a declarat Diamond în ianuarie în cadrul Bloomberg.

XRP este adesea numit în mod colocvial „Ripple”. Asta deși compania Ripple a căutat din ce în ce mai mult să se distanțeze de activ. În plus, să nu uităm faptul că Ripple deține mai mult de jumătate din totalul de XRP.

XRP si posibile explicații față de poziția prețului acestei criptomonede

Un pret mai mic pentru XRP e mai usor de folosit de catre publicul larg. Şi mai usor de adoptat de catre institutii. Altfel spus, ei nu vor putea trage miliarde de dolari înainte ca prețul XRP să se prăbușească, dacă acesta ar fi umflat artificial. Aceasta este o evaluare speculativă fictivă.

Altfel spus, daca XRP incepe să urce speculativ vor avea ca rezultat aceleași bule care bântuie Bitcoin și Ethereum. Nici o bancă nu dorește să facă parte din această volatilitate. Motivul ?. Pentru că stfel întregul lor produs devine discreditat și XRP moare. La acest pret stabilizat, desi mic asa cum vede toata piata, XRP se consolideaza ca si criptomoneda. Nu intamplator este adoptat de atatea exchange-uri. Analiza completa aici.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!