Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,413.52
-1.94%
2
XRP
XRP
$0.2879
-3.56%
3
Ethereum
Ethereum
$104.60
-3.14%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.82%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.18
-1.73%
7
Litecoin
Litecoin
$30.695
-1.80%
8
TRON
TRON
$0.026536
-4.44%
9
Stellar
Stellar
$0.083348
-7.34%
11
Cardano
Cardano
$0.037381
-3.19%
13
Monero
Monero
$43.166
-2.52%
14
IOTA
IOTA
$0.2522
-2.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Compania canadiană KIK intră în zona de cryptocurrency

C

.Gigantul Kik Interactive din Canada a anunțat un nou parteneriat cu IMVU, cea mai mare rețea socială bazată pe avatare. Prin această asociere KIK Messenger vrea să intre în zona de cryptocurrency.

Compania canadiană KIK intră în zona de cryptocurrency

Kik este un serviciu de mesagerie care are peste 15 milioane de utilizatori lunar.  Inclusiv 1 din 5 adolescenți din SUA folosește aplicația Kik. Compania a decis să intre în zona de cryptocurrency cu token-ul Kin. Acesta este conceput pentru a permite utilizatorilor să câștige Kin prin implicarea lor în platformă și apoi să-i cheltuiască pe servicii conexe.

Parteneriatul va conecta IMVU la alte servicii folosind token-ul Kin și va permite utilizatorilor de IMVU să câștige pe platforma lor. Se știe că utilizator mediu petrece aproape o oră pe zi în personalizarea avatarelor și interacționarea cu alți utilizatori.

Kik e interesată să atragă adolescenții în zona de cryptocurrency

Rețeaua va permite utilizatorilor să câștige token-uri Kin pe platforme precum Kik și IMVU. Ulterior userii pot cheltui token-urile pentru serviciile oferite de alți parteneri, cum ar fi Blackhawk Network. Acesta este un important furnizor de e-giftcard, oferind utilizatorilor acces la servicii precum Netflix, Xbox Live, Unity și altele. Altfel spus, motorul de joc pe platformă din spatele programului Kerbal Space poate fi exploatat și pentru alte jocuri populare.

Kik a descoperit pentru prima dată potențialul de a permite utilizatorilor să achiziționeze bunuri și servicii prin moneda câștigată prin angajarea în platformă prin lansarea punctelor Kik. Sistemul de puncte a permis utilizatorilor să aleagă să vadă anunțuri în schimbul punctelor care ar putea fi schimbate pentru bunuri digitale cum ar fi postituri pe platformă.

La fel ca sistemul IMVU Credits, un sistem de puncte care permite utilizatorilor să câștige bani prin crearea și vânzarea de produse digitale pe IMVU, punctele Kik pot fi operate într-un ecosistem închis care nu a interacționat cu alte platforme sau servicii.

Succesul proiectului a demonstrat potențialul de utilizare a unui sistem de credite în cadrul platformei.

Sergio SILVA, CEO KIK, este entuziasmat de parteneriat

Directorul Kik, Sergio Silva, a discutat despre trecerea de la punctele Kik la  token-ul Kin:

Viziunea a fost cum să creăm o lume mai echitabilă și cum să creăm o cale în care toată lumea este compensată în mod corect pentru contribuțiile lor într-un mod descentralizat, într-un ecosistem descentralizat” , a argumentat Sergio.

Ideea este de a permite utilizatorilor să cheltuiască și să câștige pe diferite platforme, ceea ce a dus la lansarea simbolurilor Kin, care au ajuns să fie evaluate  la 100 de milioane de dolari.

În timp ce IMVU permite utilizatorilor să facă schimb de credite IMVU pentru criptomoneda pe piața IMVU, noul parteneriat vizează deschiderea ecosistemului închis într-o piață mai largă prin conectarea utilizatorilor IMVU la alte aplicații și servicii conectate la Kin.

Unul dintre lucrurile pe care le privim din parteneriat este modul în care IMVU completează ecosistemul Kin într-un mod semnificativ și cum acest parteneriat accelerează utilizarea Kin și volumul tranzacțiilor Kin. În primul rând, IMVU are o bază de utilizatori foarte puternică. Avem 50.000 de persoane pe IMVU care sunt implicate activ „, a spus directorul Kik.

Kik Interactive și utilizatorii IMVU într-o nouă paradigmă win-win

Jumătate dintre utilizatorii IMVU tranzacționează pe platforma IMVU în fiecare lună și peste jumătate dintre ei utilizează deja Kik. O conexiune pe care echipele o simt va crea o tranziție fără probleme în adoptarea Kin. În timp ce aproximativ 90% dintre utilizatorii de criptograme sunt bărbați, peste 70% dintre utilizatorii IMVU sunt femei. Acestea pot, de asemenea, să-i permită lui Kin să ajungă la o demografie neexploatată. Vorbim de creatorii de conținut și de membrii comunității.

Cum functionează parteneriatul IMVU și Kik Interactive

Utilizatorii IMVU vor activa wallet-urile, permițându-le să câștige token-uri Kin. Cum? Prin participarea la sondaje și alte servicii.  Apoi vor cheltui token-urile Kin pe bunuri virtuale în IMVU.

„Creatorii noștri sunt incredibil de creativi. Așa că încercăm din greu să ne concentrăm pe împuternicirea lor. Mai departe mizăm pe programe de conținut. Acestea recompensează creatorii lor de conținut”,  a declarat Victor Zaud, senior vice president of marketing la IMVU.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!